Çözüldü✓ İtopya 2 el mi satıyor

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam Bugün ben 7700 xtli bir sistem aldım Ama aklıma takıldı demin bir bilgisayarcı ile konuştum Bu kutusuz rame ve tray işlemci ikinci el oluyormuş ekran kartı kutusunun da stickerı yoktu açıktı yani ben orada görmüştüm Bunlar ikinci el mi tereddüt düştü içime

Arkadaşlar selam Bugün ben 7700 xtli bir sistem aldım Ama aklıma takıldı demin bir bilgisayarcı ile konuştum Bu kutusuz rame ve tray işlemci ikinci el oluyormuş ekran kartı kutusunun da stickerı yoktu açıktı yani ben orada görmüştüm Bunlar ikinci el mi tereddüt düştü içime
ikinci el değildir en fazla ihtimal ile iade edilmiş ürünlerdir biliyorsunuz koşulsuz iade diye bişi var

biri alıp iade etmiştir o ürünü sana yollamışlardır ikinci el gibi bi durum olacağını zannetmiyorum

hayır tray ıslemcı fansız olarak satılır ve fıyatı makul olur ekran kartını test etmek ıcın acıyorlar

tray kutusuz demek sıfır ürünler hiç bir şekilde 2.el olmaz

Hocam koruma bandı yoksa iade edeceğim sorunlu kartsa ?
sorunlu olsa satmazlar zaten siz örenğin aldınız 2 gün sonra iade ettiniz adamlara gdiyor kontrol ediyorlar zaten bu arada bunun yaşanma ihtimali çok düşük bişi böyle iadeli ürün gelmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,084
Üyeler
190,857
Son üye
[SHIRO]
Geri