Neler Yeni

İTOPYA 2. EL PARÇA MO VERİYOR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar itopyadan hazır sistem aldım bu fiyat farklılığı nedir ürünler sıfır değil mi

Ekler

• IMG_6134.png
    IMG_6134.png
    526.1 KB · Hit: 124
  • IMG_6135.png
    IMG_6135.png
    711 KB · Hit: 122
Hocam monitörde aldım birde 8k kredi kartı 3 ay vade farkı verdi aslında 31k ya kasa ve monitör tuttu vade farkı çok oldu
fiyat normal gibide taksit kötü olmuş evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatandan baksaydın keşke

Bakrım hocam denk gelmedi galaxy palit güvenemediğim markalar vardı
galaxın 4060 ı asus dualla aynı seviyede 4060 ısınan bir kart değil zaten

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Kaplan
fiyat normal gibide taksit kötü olmuş evet

vatandan baksaydın keşke
Evet ya bir yandan yılbaşı sonrası artacak olan fiyatlar korkuttu aslında bana sistem 31k ya geldi

Ekran kartı Ti olsaydı cuk olurmuşta hocam keşke bir bakaydınız birkaç site vade farksız sistem satıyor belki denk gelirdi böyle bir sistem.
Hocam onada bakrım ama aylık 15 küsür ödeme istiyordu ben asgari ücret alıyorum 😂 yiyecek para kalmazdı

hayırlı olsun taksitli aldıysan yapacak bir şey yok fiyat farkı normal. Diğer sitelerde faizsiz taksitle alma vardı keşke onlarada göz atabilseydin.

Sistem iyi, ekran kartı kutusuz gelecek o yüzden kutu nerede diye sorgulama.
Hocam peki bu fiyata farklılığı nedir

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Geçmiş olsun. Sağlık olsun. Keşke buradan veya başka platformlardan takip etseydiniz veya soru sorup tavsiye alsaydınız.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Evet ya bir yandan yılbaşı sonrası artacak olan fiyatlar korkuttu aslında bana sistem 31k ya geldi

Hocam onada bakrım ama aylık 15 küsür ödeme istiyordu ben asgari ücret alıyorum 😂 yiyecek para kalmazdı

İyi yapmışsınız bundan birkaç yıl önce 7500F+4060Ti 16GB 23-25K vermiştik herkes kazıklandınız diyordu bir kaç aya aynı sistemler 30K'ya yükseldi :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,740
İsim
Kerem Çavuş

Hazır sistem fiyatı normal parçaları tek tek toplamaya göre 4 5k daha ucuza denk geldiği için faturada parçaların fiyatlarını düşük olarak yansıtıyorlar , genelde ekran kartı işlemci gibi büyük ürünler düşük fiyat gibi gözüküyor bu yüzden

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Kaplan
Hazır sistem fiyatı normal parçaları tek tek toplamaya göre 4 5k daha ucuza denk geldiği için faturada parçaların fiyatlarını düşük olarak yansıtıyorlar , genelde ekran kartı işlemci gibi büyük ürünler düşük fiyat gibi gözüküyor bu yüzden
Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k vade farkı şok mu istediğim paçalar ve markalar

İyi yapmışsınız bundan birkaç yıl önce 7500F+4060Ti 16GB 23-25K vermiştik herkes kazıklandınız diyordu bir kaç aya aynı sistemler 30K'ya yükseldi :D
Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k vade farkı şok mu istediğim paçalar ve markalar

Geçmiş olsun. Sağlık olsun. Keşke buradan veya başka platformlardan takip etseydiniz veya soru sorup tavsiye alsaydınız.
Hocam kötü mü iade mi edeyim daha kargoya verilmedi ama bunlar istediğim parçalar ve markalar

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
EREN

Hocam kötü mü iade mi edeyim daha kargoya verilmedi ama bunlar istediğim parçalar ve markalar
knk bence iade et son günler bi yılbaşı indirimi sistem bulalım sana zaten nerden alsan bide 8 k ya çıkar ya çıkmaz zaten senin o sisteme kimse zam yapmaz

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serkan
Ben de itopyadan hazir sistem aldim tüm ürünler sıfır. Montajı onlar yaparsa da tüm ürünlerin kutularini da ayrıca gönderiyorlar

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Kaplan
knk bence iade et son günler bi yılbaşı indirimi sistem bulalım sana zaten nerden alsan bide 8 k ya çıkar ya çıkmaz zaten senin o sisteme kimse zam yapmaz
Hocam ben taksitle alabilirim birde YouTube da ki kanalların yaptığı sisteme yerişemiyorum vade farkı yine çok olur

Hocam bazı arkadaşlarım fiyat iyi bankanın verdiği vade çok muş dedi ama bilgisayar gelemden ben şimdiden soğudum yılbaşı sonrası fiyatlar artar diye korkuyorum banka iyice vade koyar diye korkuyorum bu aradaki 8k ya üzüleyim mi

Son düzenleme:

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Hocam ben taksitle alabilirim birde YouTube da ki kanalların yaptığı sisteme yerişemiyorum vade farkı yine çok olur

Hocam bazı arkadaşlarım fiyat iyi bankanın verdiği vade çok muş dedi ama bilgisayar gelemden ben şimdiden soğudum yılbaşı sonrası fiyatlar artar diye korkuyorum banka iyice vade koyar diye korkuyorum bu aradaki 8k ya üzüleyim mi
Bence üzülme hocam fiyatlar düşse bile üzülme çünkü belirsizlik yaptığın her hamleden daha kötü bir durum.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Kaplan
Bence üzülme hocam fiyatlar düşse bile üzülme çünkü belirsizlik yaptığın her hamleden daha kötü bir durum.
Hocam aslında ben vade farkına üzülmedim ne yapayım nakit param yok ben sadece bana söylenenleri kagaya taktım kazık yemişsin geçmiş olsun demelerine üzüldüm 1 sene sonra sarıp tek tek daha iti parçalarar ile toplarım

Top Bottom