oliveforge99
80+ Silver
Eve 54. usb belleği de aldık böylece teşekkürler
monitor aldigimda bonus geri odemesi icin teknosadan ayni modelin 64gb olanini 210tl fiyata almistim. Simdi 128gb olani 130.Eve 54. usb belleği de aldık böylece teşekkürler
Fiyat çok iyi kesinlikle. O yüzden ihtiyaç yokken aldıkmonitor aldigimda bonus geri odemesi icin teknosadan ayni modelin 64gb olanini 210tl fiyata almistim. Simdi 128gb olani 130.
Bende de hobi oldu USB indirimi varsa ve aşırı uygunsa ihtiyaca bakmadan yapıştırıyorumEve 54. usb belleği de aldık böylece teşekkürler
bende ondan şüpheleniyordum + itopya ürünün arkasında durmayan bi firma almaktan vazgeçtimvallaha usta bende ona baktım da çok kronik sorunlu bir mausmuş çift tıklama aşınma tekerlekten ses gelmesi falan
Big mac menü 220 lira olmuş. Bu fiyata ürün alıp da çok üzülmemek gerek bana kalırsabende ondan şüpheleniyordum + itopya ürünün arkasında durmayan bi firma almaktan vazgeçtim
Yukarıda biraz detaylı ben de yazdım bunu ama ben kullanıyorum öyle bir şey yok diyen kişiler olacaktır şimdi.27 inç 1080p valla piksel saydırıyor o derece![]()
valla ben sayabiliyorum 1080p 27 inçte 2k monitore geçince anladım acayip fark ediyormuş pixel olayiYukarıda biraz detaylı ben de yazdım bunu ama ben kullanıyorum öyle bir şey yok diyen kişiler olacaktır şimdi.
Evet adam alıyor kullanıyor gözü alışıyor farketmiyor bir süre sonra normali o sanıyor insanları da yanlış yönlendirmiş oluyor bence. 2k 27 inc altı olmamalı fikrim bu.valla ben sayabiliyorum 1080p 27 inçte 2k monitore geçince anladım acayip fark ediyormuş pixel olayi![]()