Hydranoid
80+ Bronze
Kablolu maalesefMerhabalar, MSİ gamepad kablolu mu? Kablosuz kullanılabiliyor mu?
Kablolu maalesefMerhabalar, MSİ gamepad kablolu mu? Kablosuz kullanılabiliyor mu?
valla ben sayabiliyorum 1080p 27 inçte 2k monitore geçince anladım acayip fark ediyormuş pixel olayi
Ben 5 e yakın 27 inç monitör kullandım şu anda da hem 1080p hem 2k 27 inci aynı anda kullanıyorum 1 kere bile pixel sayma olayına denk gelmedim sizde nasıl oluyor anlamadım yukarda detaylı yazdım dediğinde de bir tane bilimsel bir şey ve bilgi yok neyin detayını yazdığını anlamadımYukarıda biraz detaylı ben de yazdım bunu ama ben kullanıyorum öyle bir şey yok diyen kişiler olacaktır şimdi.
Katar pro kablosuz olsa anında siparişi verirdim fiyat çok çok iyi.MSI oyun kolu, flash bellek ve mousepad gayet iyi fiyatta katar pro da bir süredir bu fiyatta alınabilir duruyorITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
50 TL kargo var onu hesaba katın
gc20 v2 , gc20 nin yenilenmiş versiyonu , kablosuz olan model gc30Msi kol beyaz olan v2 kodlu ve v2 kablosuz olanın kodudur, fotolar da zaten kablosuz. Peki kablolu yollamaları yasal oluyor mu?
tabii ki fark eder, Phillips i kullandım daha önce corsaire göre çöptü, corsair 1k hz 12.4k DPI tabii ki asıl önemli olan hz'i , ortalama bir mouse kadar ama üzmez tek eksi yanı yetersiz rgb sadece wheel da fazla parlak olmayan bir ışık varbende çok eski şu mouse var dpi ayarını pek sevmiyorum oyunlarda sizce alınır mı mouse yoksa çokta fark etmez mi
Yok hocam İnternet'e bir tayfa var. 27" 1080P monitör yazınca koşarak gelip bunu diyip gidiyorlar. O kadar monitör alıp sattım. Evet 2K kalitesi başka dünya ama Pes, Fifa ve Forza oynarken hiçte öyle pixel saydığımı söyleyemem. İhtiyacın varsa bütçen varsa alır geçersin. Valorant, CsGo2 vs oynuyorsan zaten böyle büyük ekranı tercih edeceğini pek sanmıyorum. Max 24.5" ideal bence.Ben 5 e yakın 27 inç monitör kullandım şu anda da hem 1080p hem 2k 27 inci aynı anda kullanıyorum 1 kere bile pixel sayma olayına denk gelmedim sizde nasıl oluyor anlamadım yukarda detaylı yazdım dediğinde de bir tane bilimsel bir şey ve bilgi yok neyin detayını yazdığını anlamadım
Detaylı yazdığım şeyi okumayı anlama kapasiten olsa anlardın. Hassas bir gözün yoktur. Oturma mesafeni ayarlıyorsundur. Kullanarak alışmışsındır. Veya hayatta bu tarz detay şeyleri çok takan önemseyen biri değilsindir. Bu kişisel tercih, senin sorun yaşamaman hiç kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmiyor. 27 inç de 1080p de pixel sayısı düşük bu bilimsel gerçek. Kimisi tercih eder kimisi etmez o ayrı. 27inç te 1080p sorunsuz idealdir diyemezsin ama ben böyle de oynuyorum bence sorun yok diyebilirsin. Olması gerekeni anlatan tonla video atarım ama anlamayacağına ve kendi bildiğini okuyacağına eminim o yüzden uğraşmayacağım.Ben 5 e yakın 27 inç monitör kullandım şu anda da hem 1080p hem 2k 27 inci aynı anda kullanıyorum 1 kere bile pixel sayma olayına denk gelmedim sizde nasıl oluyor anlamadım yukarda detaylı yazdım dediğinde de bir tane bilimsel bir şey ve bilgi yok neyin detayını yazdığını anlamadım
Ne yalan söyleyeyim kargo ücretini görünce vazgeçtim.50 TL kargo nedir ya beceremiyorsan hepsiburadadan sat
Önce bir üslup öğren liseli velet kapasiteyle ne alakası var , senin gibi akılsızlarla uğraşmaktan yoruldum iyice velet forumu oldu , bu söylediklerimi 24 inç 1080p monitörden 27 inç 1080p monitöre geçiş yaparak biri olarak söylüyorum ve yaklaşık 40 cmlik mesafeden kullanıyorum , gerçi mesafenin çok etki etmediğini düşünüyomuşsun , tüm söylediğin şeyler varsayımlar hala gram bilgi kırıntısı yok , ayrıca bunu diyeceğini biliyordum ben 2k , 1080pden güzel görüntü verir veya 1080p için 27 inç idealdir diye bir şey söylemiş miyim aç yukarı bi oku bakayım , söylediğin şey pixels per inch muhabbeti , bilgin olmadığı için bir şeyler sallayarak anlatmaya çalışmışsın ama bilgisiz olduğun için anlatamamışsın , mesajımı da alıntılayarak daha fazla devam ettirip kendini rezil etme engellenenler listesine 1 velet daha ekliyorumDetaylı yazdığım şeyi okumayı anlama kapasiten olsa anlardın. Hassas bir gözün yoktur. Oturma mesafeni ayarlıyorsundur. Kullanarak alışmışsındır. Veya hayatta bu tarz detay şeyleri çok takan önemseyen biri değilsindir. Bu kişisel tercih, senin sorun yaşamaman hiç kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmiyor. 27 inç de 1080p de pixel sayısı düşük bu bilimsel gerçek. Kimisi tercih eder kimisi etmez o ayrı. 27inç te 1080p sorunsuz idealdir diyemezsin ama ben böyle de oynuyorum bence sorun yok diyebilirsin. Olması gerekeni anlatan tonla video atarım ama anlamayacağına ve kendi bildiğini okuyacağına eminim o yüzden uğraşmayacağım.