oliveforge99
80+ Silver
O fiyata değmezRazer Ornata V3 Mecha Membran Türkçe RGB Gaming Klavye nasıl kullanan var mı almayı düşünüyorum
O fiyata değmezRazer Ornata V3 Mecha Membran Türkçe RGB Gaming Klavye nasıl kullanan var mı almayı düşünüyorum
Ben aldım. Kronik sorunu var demiş millet Amazon da vs de baya yorum var ama çözümü vs var gibi. Çift tıklama sorunu yazılımsal mı donanımsal mı teker gıcırdaması demişler o da çözümü var mı bakacağım sırf meraktan aldımKatarı alıyım mı
Suanda kullaniyorum gayet memnunum yedekte durmasi icin alacam ben...katar pro alınır mı kullanan var mı
malesef ben ne zaman kingston bellek alsam beni üzdü baya yavas tv de izlemek icin film atıyorum atmaya basladıktan sonra tuvalete girip cıkıp üstüne cay bile iciyorumBu Kingston bellekler neden bu kadar kötü nasıl USB 3.2 bağlantısı var bunun
3 yıldır aralıksız kullanıyorum ben daha böyle mouse kullanmadım taş gibi biraz küçük ama eline uyuyorsa mükemmel bir mousekatar pro alınır mı kullanan var mı
bende çok eski şu mouse var dpi ayarını pek sevmiyorum oyunlarda sizce alınır mı mouse yoksa çokta fark etmez mi3 yıldır aralıksız kullanıyorum ben daha böyle mouse kullanmadım taş gibi biraz küçük ama eline uyuyorsa mükemmel bir mouse