🔥İndirim İtopya 7 ürün 7 fırsat kampanyası

Katarı alıyım mı
Ben aldım. Kronik sorunu var demiş millet Amazon da vs de baya yorum var ama çözümü vs var gibi. Çift tıklama sorunu yazılımsal mı donanımsal mı teker gıcırdaması demişler o da çözümü var mı bakacağım sırf meraktan aldım :) Sorun olursa uğraşmayı seviyorum :D Bu fiyata uğraşılır bence.

Hocam sorunlu falan değil yorumlarda 2 yıldır kullanan falan gördüm adam akıllı bakarsan insan evladı gibi bakarsan mouseye bişi olmaz valla döner ekmek parası gözünüz kapalı alın

Bu Kingston bellekler neden bu kadar kötü nasıl USB 3.2 bağlantısı var bunun
malesef ben ne zaman kingston bellek alsam beni üzdü baya yavas tv de izlemek icin film atıyorum atmaya basladıktan sonra tuvalete girip cıkıp üstüne cay bile iciyorum

usb fiyatı çok iyi görünse de aktarım hızı kanser edecek seviyede kötü. tamam ucuz ama 1gb veri transferinde 7-8mbpslere düşüyor, kalitesiz olması sebebiyle pişman edebilir.

Kameralarım için hafıza kartı ve flash bellek de iyi oldu bu fiyata bedava gibi bir şey.
676 TL

Ekler

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    56.1 KB · Hit: 88
50 TL kargo nedir ya beceremiyorsan hepsiburadadan sat

Merhabalar, MSİ gamepad kablolu mu? Kablosuz kullanılabiliyor mu?

katar pro alınır mı kullanan var mı
3 yıldır aralıksız kullanıyorum ben daha böyle mouse kullanmadım taş gibi biraz küçük ama eline uyuyorsa mükemmel bir mouse

msi GC20 alınmaz bence kablolu oyun kolunun pek bir anlamı yok tabi isteyen alır. Ben olsam Çinden kablosuz oyun kolu söylerim

Geri