ups bekliyorlar kargolanmışEvet dün mailden burcu diye bi temsilci atmıştı 3. Kolinizin kargo takipi bu diye.
Kimsenin günahını almak istemem ama bana bir kaç kişi itopyanın mallarını kaçak bir şekilde aldını söyledi ve senin yaşadın sorunu bir çok kişi yaşadı için ben bilgisayarımı ordan almadım sorunun inşallah düzelir kankaEvet çok sevdiğiniz itopya 3. Kere oldu suratıma telefonu kapatıyor 1. Sıradasınız dedikten sonra şarkı değişiyor 2 dakika sonra telefonu suratıma kapatıyorlar. Bilgisayar kasası geldi monitör geldi ekran kartı ve bileşen kutularını daha kargoya vermeye bile tenezzül etmemişler 2 gün oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım yüzüme kapatıyorsunuz diye mail atıyorum, kargoya verilmemiş paketin takip numarasını atıyorlar. Copy paste yanıtlar atıp dalga geçiyorlar. Şikayetvar’a şikayet atıyorum cevaplamıyorlar. Arayınca suratıma kapanıyor. UPS’i arıyorum paket bize teslim edilmemiş firma deposunda diyorlar. Ayın 26’sinda teslim etmem gereken proje ve performans ödevlerim var ayrıca her gün derslerim ve yakında online sınavlarım var her mail atışımda acelem var dememe rağmen *iplenmiyorum*. @Abdullah Hacıgül dayanamıyorum ama abi beklemekten sıkıldım lütfen bi el at allah kitap aşkına ya. Yazıklar olsun böye firmaya. Bir daha Allah belamı versin burdan alışveriş yaparsam ben bu duruma geldim abi, 20 sayfa proje performans teslim etmem lazım oyuncak gibi oynuyorlar benle.
Kacak nasıl yaniKimsenin günahını almak istemem ama bana bir kaç kişi itopyanın mallarını kaçak bir şekilde aldını söyledi ve senin yaşadın sorunu bir çok kişi yaşadı için ben bilgisayarımı ordan almadım sorunun inşallah düzelir kanka
ülkeye gelen parçalar kaçak olarak geliyor ülkeye vergisi ödenmeden kaçak şekilde geliyor diye duydum bir çok kişiden ama kimsenin günahını almıyım yine o kadar kişi soyledi için bende başka biryerden aldıım sistemiKacak nasıl yani
Game garaj mi nealdin pekiülkeye gelen parçalar kaçak olarak geliyor ülkeye vergisi ödenmeden kaçak şekilde geliyor diye duydum bir çok kişiden ama kimsenin günahını almıyım yine o kadar kişi soyledi için bende başka biryerden aldıım sistemi
hayır hepsi burdadanın kendisinden aldım tek tek kendim topladım bir seferde alamadım ssd yi akakçeden felan aldımGame garaj mi nealdin peki
Aga Öyle deme bak insanı da anla adam dersim var diyor ayrıca monitör ve kasa gelmiş ancak ekran kartı gelmemiş bu biraz cansıkıcı biraz daha anlayışlı olun besipariş verdiğiniz an eve ışınlamalı idiler ayıp etmişler yasal olarak 2 hafta hakları varki üstüne sokak yasağı,pandemi vs var sabıra bak 4 gün daha sabretse arşa erecek çatlarsınız mazallah hemen konu açın
sipariş verdiğiniz an eve ışınlamalı idiler ayıp etmişler yasal olarak 2 hafta hakları varki üstüne sokak yasağı,pandemi vs var sabıra bak 4 gün daha sabretse arşa erecek çatlarsınız mazallah hemen konu açın
25.11.2020
adam haklı zaten ışınlansın demiyor ekran kartı gelmedi diyor millete boşuna sallamayın forum sayfası burası tabikide yazıcaksipariş verdiğiniz an eve ışınlamalı idiler ayıp etmişler yasal olarak 2 hafta hakları varki üstüne sokak yasağı,pandemi vs var sabıra bak 4 gün daha sabretse arşa erecek çatlarsınız mazallah hemen konu açın
Hocam 25.11.2020’de sipariş ettimsipariş verdiğiniz an eve ışınlamalı idiler ayıp etmişler yasal olarak 2 hafta hakları varki üstüne sokak yasağı,pandemi vs var sabıra bak 4 gün daha sabretse arşa erecek çatlarsınız mazallah hemen konu açın
Bu durum sıkıcı zaten hocam yoksa durduk yere laf yapıcak değilizAga Öyle deme bak insanı da anla adam dersim var diyor ayrıca monitör ve kasa gelmiş ancak ekran kartı gelmemiş bu biraz cansıkıcı biraz daha anlayışlı olun be
Eyvallah hocamadam haklı zaten ışınlansın demiyor ekran kartı gelmedi diyor millete boşuna sallamayın forum sayfası burası tabikide yazıcak