İtopya bilgisayar toplama

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?

Büyük ihtimalle fark verirsen yaparlar ama değmez.

İtopyada ıcuz parça yokki neden oradan alıyorsun hocam dışarda toplatıcakmışsın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parça parca sıcak fırsatlardan ürün topluyorum kasım indirimleri dahil mıusepadleri bile nasip olmadı en kazık firma

Sen parcaları al youtubede tonlarca video var veya ankarada yaşayan bir çok forumda arkadaş vardır onlarda yardımcı olur. konu açarsın tabiiki parcaları al gözünün önünde topladıktan sonra her yer toplar

Parçaları itopyadan almana mı yanayım alıp götürmene mı yanayım.Bütçeniz nedir?

hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/
Burada arkadaşlar konu açıp 500-600Tl verip kurduruyorlardı pclerini toplayıp öyle de yapabilirsin.

İtopyada ıcuz parça yokki neden oradan alıyorsun hocam dışarda toplatıcakmışsın zaten

Parça parca sıcak fırsatlardan ürün topluyorum kasım indirimleri dahil mıusepadleri bile nasip olmadı en kazık firma
Ben gaming gentr den den aldım ekran kartı,işlemci

Niçin böylr yapıyorsunuz ?
Kendim bilmiyorum toplamayı tanidık vs de yok

Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
Kendin dizeceğin sistemin parçalarını farklı sitelerden daha uygun fiyatlı almanı öneririm.Parçaların hepsi gelince de güvendiğin bildiğin tavisye edilen bir yerde gözünün önünde birleştirtmen daha sağlıklı olur ve itopyaya göre çok daha uyguna toplarsın kalan paranı da ekipmanlarına yatırırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,051
Üyeler
190,847
Son üye
Arda3456
Geri