oguzhan6850
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
Normal bilgisayarcılara mı götüreyimBüyük ihtimalle fark verirsen yaparlar ama değmez.
İllâ itopyadan mı toplamak istiyorsunArkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/İllâ itopyadan mı toplamak istiyorsun
Burada arkadaşlar konu açıp 500-600Tl verip kurduruyorlardı pclerini toplayıp öyle de yapabilirsin.hayir ankarada tek onun subesi var baskada biyere güvenemiyorum tanimiyorum kendim de toplayamıyorum ondan hazir sistem de almak istemiyorum :/
Niçin böylr yapıyorsunuz ?Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
Hayır kardo kendin yap gittiğin bilgisayarcı ben değilsem güvenme diyorum.Normal bilgisayarcılara mı götüreyim
Ben gaming gentr den den aldım ekran kartı,işlemciİtopyada ıcuz parça yokki neden oradan alıyorsun hocam dışarda toplatıcakmışsın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parça parca sıcak fırsatlardan ürün topluyorum kasım indirimleri dahil mıusepadleri bile nasip olmadı en kazık firma
Kendim bilmiyorum toplamayı tanidık vs de yokNiçin böylr yapıyorsunuz ?
Kendin dizeceğin sistemin parçalarını farklı sitelerden daha uygun fiyatlı almanı öneririm.Parçaların hepsi gelince de güvendiğin bildiğin tavisye edilen bir yerde gözünün önünde birleştirtmen daha sağlıklı olur ve itopyaya göre çok daha uyguna toplarsın kalan paranı da ekipmanlarına yatırırsın.Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?