Sanmıyorum hemen yatırmazlar. Alternatif ödeme yöntemi farklı kart bulmak en mantıklısı başka alternatif aklıma gelmiyor.iptal edince hesaba para anında tekrar yatıyor mu onda da bkeleme süresi var mı ?
Sanmıyorum hemen yatırmazlar. Alternatif ödeme yöntemi farklı kart bulmak en mantıklısı başka alternatif aklıma gelmiyor.iptal edince hesaba para anında tekrar yatıyor mu onda da bkeleme süresi var mı ?
evet kargoya verildikten sonra kargo ile iletişime geçip adres değişikliği yapabilirsinyarın biz tatile gidiyoruz artık kargoya verilince değiştiriliyormuş onu arayıp değiştririz herhalde
ve umarım yarın kargoya verilir yoksa çarşı pazar karışacak gibi görünüyoryarın biz tatile gidiyoruz artık kargoya verilince değiştiriliyormuş onu arayıp değiştririz herhalde
İtopya yoğunluk zamanları harbiden çok yavaş. Ben sadece bir işlemci aldım sadece pakete koyup kargolayacaklar, 1 hafta sürdü, sağolsun UPS de çok hızlıydı 1 hafta da o sürdü 2 haftada anca bir işlemci aldım iyi ki acelem yoktu sistem toplarken ilk aldığım parçamdı.yarın biz tatile gidiyoruz artık kargoya verilince değiştiriliyormuş onu arayıp değiştririz herhalde
Bende bir gelişme yok hazırlanıyor da kaldı aynı tarihte sipariş vermişiz anlaşılan bugünkü sisteme göre sipariş iptal yapabilirim.Güncelleme 17 sinde aldığım sistem daha yeni hazırlandı sanırım bugün kargoya verilir.Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal seninki de bugün hazırlanır çünkü müşteri hizmetleri cuma günü kargolanır demişti bana aynı gün verdiysek senin için de geçerlidirBende bir gelişme yok hazırlanıyor da kaldı aynı tarihte sipariş vermişiz anlaşılan bugünkü sisteme göre sipariş iptal yapabilirim.
Hocam kargoya verildi mi? Benim durum aynı oldu sipariş faturalandırılıyor olarak gözüküyor ama kargo da hareket göstermiyorGüncelleme 17 sinde aldığım sistem daha yeni hazırlandı sanırım bugün kargoya verilir.Alıntıyı görüntüle