Neler Yeni

İtopya.com kargoya ne zaman verir

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen

Dudo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
arayacaz yarın ilk iş
fatura talep edecez
olumlu sonuclanırsa yazar mısın buraya ben de talep edeyim
Arkadaşlar boşa aramayın 45 dakika sonunda arayıp bağlandım. Kargoya verildikten 1 hafta sonra faturanız çıkar diye dönüş aldım hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Yani şansınıza kampanya süresi içerisinde gelirde faturanız çıkarsa iade alırız. Diğer türlü isterseniz iptal edebilirsiniz diye cevap veriyorlar.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Arkadaşlar boşa aramayın 45 dakika sonunda arayıp bağlandım. Kargoya verildikten 1 hafta sonra faturanız çıkar diye dönüş aldım hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Yani şansınıza kampanya süresi içerisinde gelirde faturanız çıkarsa iade alırız. Diğer türlü isterseniz iptal edebilirsiniz diye cevap veriyorlar.
fatura neden geç çıkıyor anlamadım, kargo teslim edilirken üstüne yapışık şekilde gelmesi gerekmiyor mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Dudo

Dudo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
fatura neden geç çıkıyor anlamadım, kargo teslim edilirken üstüne yapışık şekilde gelmesi gerekmiyor mu
Ah bir bilsem neden geç çıktığını, temsilci zaten hiç bir bilgisi yok tamamen telefon cevaplaması için oturan bir emektar arkadaşımız aynı cümleleri tekrar ediyor. Onu da anlıyorum yoğun çalışıyor isterseniz sizde bir şansınızı yine deneyin.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
kargo yapıldıktan sonrada degıl urun sana gelıp sen kullanmaya baslıyon 1-2 gun sonra gonderıyorlar faturayı o da ayrı bır seymıs

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
kargo yapıldıktan sonrada degıl urun sana gelıp sen kullanmaya baslıyon 1-2 gun sonra gonderıyorlar faturayı o da ayrı bır seymıs
olan bizim 1.1k ya oldu neyse olacağı varmış, sorunsuz gelsin de başka bir şey istemiyorum

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
olan bizim 1.1k ya oldu neyse olacağı varmış, sorunsuz gelsin de başka bir şey istemiyorum
monıtor aldım cuma gunu cumartesı kargolandı pazartesı bana geldı carsamba faturayı gondermısler

mha52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MHA
Ben şikayet vara yazdım Aradık müşteri hizmetlerini hiç bir şey yapamıyorlar. Halen kargoya verilmedi İtopya.com rezilliktir

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Ben şikayet vara yazdım Aradık müşteri hizmetlerini hiç bir şey yapamıyorlar. Halen kargoya verilmedi İtopya.com rezilliktir
benim de hala bu şekilde cidden çok uzadı bu iş
1687422960891.png

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Bende de aynı durum yarında kargo verilmez ise yüksek ihtimal Abdullah'ın çıkaracağı sistem iyi olursa iptal edip onu vereceğim.
iptal edince hesaba para anında tekrar yatıyor mu onda da bkeleme süresi var mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Dudo
Top Bottom