hayır Abdullah abi "Gelmiyecek!" dedi .d3500X bitince tekrar gelir mi ?
hayır Abdullah abi "Gelmiyecek!" dedi .d
Ben alana kadar 3500'e kalırız o zaman !hayır Abdullah abi "Gelmiyecek!" dedi .d
bende 3500x versiyonunu aldım yapicak bir şey yok pek fark yok zaten oyun kısmında videolarda baktım araştırdım biraz max 10 fps farkediyor(aslında bakincada iyi fark açıyormus) neyse moral bozmaya gerek yok hala alinabilir .d 1 ay sonra ayni sistem 7K olucak sonuçta demi
çok beklersen olabilir ama 3500x stoğu fazladır ayrı olarak satilmayan bir işlemci sadece sistemlerde satiliyor gordugum kadariyla
Post automatically merged:
Ben alana kadar 3500'e kalırız o zaman !
İnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.bende 3500x versiyonunu aldım yapicak bir şey yok pek fark yok zaten oyun kısmında videolarda baktım araştırdım biraz max 10 fps farkediyor(aslında bakincada iyi fark açıyormus) neyse moral bozmaya gerek yok hala alinabilir .d 1 ay sonra ayni sistem 7K olucak sonuçta demi
Post automatically merged:
çok beklersen olabilir ama 3500x stoğu fazladır ayrı olarak satilmayan bir işlemci sadece sistemlerde satiliyor gordugum kadariyla
oyunda çok fark yok ama Renderda %30-40-50 fark var.3500x ile 3600 arasında çok fark yok heralde
Doğru bende işte alabilirsem taksit ile alıcamİnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.
Peki bişey sorcam itopya PC yi Windows 10 falan kuruyormu biosu falan guncelliyomuİnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.
Peki bişey sorcam itopya PC yi Windows 10 falan kuruyormu biosu falan guncelliyomuİnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.
Taksitle alacaktım ama kredi kartı yok banka kartıda taksit yapmıyor. Işte parayı toplarım 1-2 haftaya. Tabi stok kalırsa...Doğru bende işte alabilirsem taksit ile alıcam