İtopya Da 3 sistem

Fexham

80+
Reaksiyon skoru
45
Bu yeni gelen sistemde ryzen 3600 tekrardan stoklara gelirmi ona göre beklicem yada direk satın alıcam

gelmeyecek büyük ihtimalle

Gelmeyecek.

3500X bitince tekrar gelir mi ?

bende 3500x versiyonunu aldım yapicak bir şey yok pek fark yok zaten oyun kısmında videolarda baktım araştırdım biraz max 10 fps farkediyor(aslında bakincada iyi fark açıyormus) neyse moral bozmaya gerek yok hala alinabilir .d 1 ay sonra ayni sistem 7K olucak sonuçta demi :)
Post automatically merged:

😔🥺😥😢😭

Ben alana kadar 3500'e kalırız o zaman !
çok beklersen olabilir ama 3500x stoğu fazladır ayrı olarak satilmayan bir işlemci sadece sistemlerde satiliyor gordugum kadariyla

bende 3500x versiyonunu aldım yapicak bir şey yok pek fark yok zaten oyun kısmında videolarda baktım araştırdım biraz max 10 fps farkediyor(aslında bakincada iyi fark açıyormus) neyse moral bozmaya gerek yok hala alinabilir .d 1 ay sonra ayni sistem 7K olucak sonuçta demi :)

çok beklersen olabilir ama 3500x stoğu fazladır ayrı olarak satilmayan bir işlemci sadece sistemlerde satiliyor gordugum kadariyla
İnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.

İnşallah 1-2 hafta dayanır. Zaten 1-2 haftaya kadar alamazsak sonra 7000 türk telesi öderiz.
Doğru bende işte alabilirsem taksit ile alıcam

Peki bişey sorcam itopya PC yi Windows 10 falan kuruyormu biosu falan guncelliyomu

Peki bişey sorcam itopya PC yi Windows 10 falan kuruyormu biosu falan guncelliyomu

Doğru bende işte alabilirsem taksit ile alıcam
Taksitle alacaktım ama kredi kartı yok banka kartıda taksit yapmıyor. Işte parayı toplarım 1-2 haftaya. Tabi stok kalırsa...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,233
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri