Neler Yeni

Çözüldü✓ iTopya Destek Rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
iTopya sayesinde sinirden telefonu fırlattım ekranı kırıldı. Monitörüm 3 haftadır garantiye diye verdim ve hala ASUS da olduğunu söylediler bugün tekrar aradım 39. Sıradan 48 dakika kadar bekledim tam ilk sıraya geldiğim anda yüzüme kapattı.

Son düzenleme:

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Allah bu markanın belasını versin sinirden telefonu fırlattım ekranı kırıldı. Monitörüm 3 haftadır garantiye diye verdim ve hala ASUS da olduğunu söylediler bugün tekrar aradım 39. Sıradan 48 dakika kadar bekledim tam ilk sıraya geldiğim anda yüzüme kapattı. Allah belalarını versin umarım iflas eder böyle b*** bir marka.

@Abdullah Hacıgül
Aga ne sorun oluyorsa bu monitörlerde oluyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ne sorun oluyorsa bu monitörlerde oluyo
Yok bi garantiye yollamayı bile beceremiyolar 3 haftadır monitörsüzüm. Paranla rezil olmak istiyosan git al, mal al itopyadan :D

Farway

80+ Silver
Allah bu markanın belasını versin sinirden telefonu fırlattım ekranı kırıldı. Monitörüm 3 haftadır garantiye diye verdim ve hala ASUS da olduğunu söylediler bugün tekrar aradım 39. Sıradan 48 dakika kadar bekledim tam ilk sıraya geldiğim anda yüzüme kapattı. Allah belalarını versin umarım iflas eder böyle b*** bir marka.

@Abdullah Hacıgül
20 iş günü garanti süreci sürebilir eğer düzelmiyorsa yenisini yollamak zorundalar.
Ayrıca ürününüz eğer 14 günlük iade sürecinde bozulmuyorsa satıcı mağazaya değil, direkt ürünün teknik servisine yollamanız çok daha iyi olur.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
20 iş günü garanti süreci sürebilir eğer düzelmiyorsa yenisini yollamak zorundalar.
Ayrıca ürününüz eğer 14 günlük iade sürecinde bozulmuyorsa satıcı mağazaya değil, direkt ürünün teknik servisine yollamanız çok daha iyi olur.
Canımın içi adamlar garantide dedi şimdi düşün bi 6 iş günleri kaldı 6 iş günü içerisinde garantiden itopya mağazasına oradan da benim evime gelmesi mümkün mü? Anca bugün ASUS un iTopya ya ürünümü yollaması gerek. Hadi onuda geçtim arkadaşım Laptop tamiri için gönderdi 10 günde geldi benim 3. Haftam bu artık can sıkıyo. Tamam 20 iş gününü geçsin laf etmem 49 dakikanın sonunda yüzüme kapatmalarına tilt oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım bakarlar :D 50 dakika bekletip yüzüme kapatan adamlar formdamı bakacak :D Güldürme beni. O kadar alışveriş yaptığım yerin garanti durumunun böyle olduğunu öğrenince incehesap dan alışverişe başlarım artık

Farway

80+ Silver
Canımın içi adamlar garantide dedi şimdi düşün bi 6 iş günleri kaldı 6 iş günü içerisinde garantiden itopya mağazasına oradan da benim evime gelmesi mümkün mü? Anca bugün ASUS un iTopya ya ürünümü yollaması gerek. Hadi onuda geçtim arkadaşım Laptop tamiri için gönderdi 10 günde geldi benim 3. Haftam bu artık can sıkıyo. Tamam 20 iş gününü geçsin laf etmem 49 dakikanın sonunda yüzüme kapatmalarına tilt oldum.
Adamlar istanbuldan karsa 3 günde ürün yolluyor kargoya verildimi sence mümkün değil mi 6 günde sana gelmesi? Telefon konusunda haklısın. Malesef itopyanın garantiye işin düşmesin, az eleman çok iş mantığıyla iş yaptıkları için işleri yavaş ilerletiyorlar bir de okul dönemi herkes pc kovaladı falan sıkıntı malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
Adamlar istanbuldan karsa 3 günde ürün yolluyor kargoya verildimi sence mümkün değil mi 6 günde sana gelmesi? Telefon konusunda haklısın. Malesef itopyanın garantiye işin düşmesin, az eleman çok iş mantığıyla iş yaptıkları için işleri yavaş ilerletiyorlar bir de okul dönemi herkes pc kovaladı falan sıkıntı malesef.
Cuma günü hala ASUS da olduğunu söylemişlerdi.

Farway

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
İş günü sayacaksın pazar sayılmıyor bu arada o 20 günde.
6 İş günleri kaldı. 2 hafta önce salı verdim. (Yarın 3 hafta olmuş oluyor.) Hafta sonu sayılmıyor iş günü olarak.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
iTopya sayesinde sinirden telefonu fırlattım ekranı kırıldı. Monitörüm 3 haftadır garantiye diye verdim ve hala ASUS da olduğunu söylediler bugün tekrar aradım 39. Sıradan 48 dakika kadar bekledim tam ilk sıraya geldiğim anda yüzüme kapattı.

@Abdullah Hacıgül
Bu canlı desteğe bağlanamama olayı benim de başıma geldi defalarca. 30-40 dakika sıra bekliyorsun, ki eminim öyle bir sıra yok.
Yalandan bekletiyor. Tam sıra sana geldiğinde kapatıyorlar. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
Bu canlı desteğe bağlanamama olayı benim de başıma geldi defalarca. 30-40 dakika sıra bekliyorsun, ki eminim öyle bir sıra yok.
Yalandan bekletiyor. Tam sıra sana geldiğinde kapatıyorlar. :D
Hayırlısı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes