Şu ürünü alırken 50 defa düşünmüştüm, gereksiz alma ne gerek var diye . Şimdi ise iyiki almışım diyorumŞöyle diyim Logitech g430 kulaklığın USB ses kartını kullanıyordum uzun süredir.
Ama daha sonra şöyle bir kulaklık standı aldım.itopya rampage e ürettirmiş.Kulaklikta tek soket kulaklık jaki mevcut. Ve 2 adette USB portu var.Enteresan şekilde performansını beğendim.logelitechten daha yüksek ses veriyor.150 TL ye almıştım mağazasından.rog kulakliktanda vazgeçtim zaten.kocakulakli kişilerde rahatsız ediyormuş
Alıntıyı görüntüle
valla sorma bende mağazadan almıştım.Şimdiki aklım olsa 1 tanede yedek alırdım.Şu ürünü alırken 50 defa düşünmüştüm, gereksiz alma ne gerek var diye . Şimdi ise iyiki almışım diyorum( standdan bahsediyorum )
Aynen öyle bende keşke bir tane daha alsaymisim dedimvalla sorma bende mağazadan almıştım.Şimdiki aklım olsa 1 tanede yedek alırdım.
2x usb 2.0 1 adet ses jakı ve ses kartı çok tatmin edici
Artics 9 dan Asus'un giriş seviyesi bir kulaklığına mı geçtin ?Kullanıyorum gayet memnunum. Farklı kullanıcılardan olumsuz yorumlar var bilmiyorum ama arctis 9 dan geçtim bu kulaklığa sorusu olan varsa alabilirim fiyatı çok iyi
ROG ne zamandır Asus'un giriş seviyesi?Artics 9 dan Asus'un giriş seviyesi bir kulaklığına mı geçtin ?
bu kulaklıktan beriROG ne zamandır Asus'un giriş seviyesi?