Hocam aynı fiyata(2k) kablolu Asus Rog Cetra II Core alsam çok mu enayi olurum?? Kulak üstü almak istemiyorum saça zarar kafama zarar ağrıtıyo yazın terletiyo vs vsItopya canı sıkılınca indirim yapıyor bu kulaklığa en son süper cuma diye 2000 TL olmuştu ama bence bu senenin son indirimi olur diye düşünüyorum. Ben 3 bin iken almıştım .
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
ben 400 liraya falan almistim yanlis hatirlamiyosam tamam cok kaliteli sesi yok falan ama hic kirilacak gibi bi derdim olmadi hatta baya hunharca kullaniyorum ben masallah hala saglam malzeme kalitesi konusunda sikinti cekmedimBende ondan razer barracuda x e geçtim Bluetooth versiyon. Çağ atlamış gibiyim. Çok ciddi bir ses kalitesi farkı var. Teknosa %15 kulaklık indieimi artı k.kartı indirimi ile 2800 e geldi. 600 TL verip ne zaman çatlayacak kırılacak diye düşünmeden sağlam bir kulaklık almak daha mantıklı.
Kullanmayandan önerisini alma genelde kulaklıkların. Görseysim önermezdim. Deri yapısı olmamasına rağmen terleme sorunu mu dersin yoksa ağırlık sorunu mu. Talihsizlik olmuş.Zamanında forumda tavsiye üzerine Asus Tuf H7 almıştım çekmediğim dert kalmadı...
Asus kulaklık şahsi deneyimim doğrultusunda önermiyorum
Dostum seninki o şekilde şansa gelmiş olabilir ama forumda konulara dikkat edersen kullaklıkla ilgili Daha 1 yıl olmadan çatlamalar, kırılmalarla dolu.ben 400 liraya falan almistim yanlis hatirlamiyosam tamam cok kaliteli sesi yok falan ama hic kirilacak gibi bi derdim olmadi hatta baya hunharca kullaniyorum ben masallah hala saglam malzeme kalitesi konusunda sikinti cekmedim
4 aya kırılma garantili diye düzeltelim1 yıla kırılma garantili
Boşver tecrübe etsinlerKırılmayacağına inananlar alın ve bakın. Ne kadar sürede kırıldığını yazarsınız.
nasıl bir bozulma oldu ? sıfırlama reset modu olabilir sünger altında vs. kullanım klavuzuna bakın ve bildirin hocamiki ay oldu kırılmadı ama kulaklık bozuldu şuan çalışmıyor. cidden yazık 2200 TL ye aldığın bir kulaklığın bu seviyede hassas olması ve rog adı altında kalitesini tescillemiş bir modelin bu şekilde bozulması şaşırttı beni