Ben 2021 aralıkta 900 liraya alacaktım daha da düşer dediler 3k oldu, temmuz 2023 te aldım. 4 ay sonra kasım 2023 te günü gününe 4 ay sol kenarı çatladı, 1 parmak kadar bi plastik parçası. Kafa yastığını ayıran metal boğumdan kulak pedi arasındaki parça ,iskeleti, çatlaması da ben kafama taktım kafamda çatladı, yol gibi dümdüz açmadım sonuçta veya sağlamlık testi yapmadım. Garantiye gönderdim penta sağolsun kullanıcı hatası diyip 2200 lira stoktan değişim dediler onaylamadım. Şuan odamda kutuda hiç açılmamış duruyor tüketici hakem heyetine başvurdum kulaklığımı daha kötü hale getirdiler ve kutu içeriğini eksik gönderebiliyorlarmış açıp bakmayacağım sonuca kadar (ücretsiz tamir talebinde bulundum sonuçta küçük bir parça değişilebilir ayrıca kullanıcı hatası da tuşunu mu bozdum suya mı soktum elektronik arızası mı var kulaklık kafa üstü değil mi ona göre kullandım sonuçta, kullanıcı hatası olduğunu kabul etmedim) internette bu durumu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. 3k verdim 4 ay sonra çöp, zenginiz sanki biz. Umarım tüketici hakem heyeti iyi sonuçlanır yoksa elektrik bandıyla gittiği yere kadar kullanıp atacağım asusun bana göre en iyi kulaklığı mikrofonu dünyanın en iyisi ilk 10 da bence, 2021 den beri hayalini kurduğum bir ürün ama başıma gelenlere bak asusa yazdım ithalatçı garantili aldığınız yere başvurun diyip onlar da savdı. Asusu da çok seviyorum ama bir daha asus çevre birimi alır mıyım bilmiyorum. Bu kulaklığı alacaksanız öneririm fakat itopyadan değil penta teknoloji sizden tekrar satın almanızı bekliyor garantiyi yok sayıp, suçlayıp media markttan falan alın