DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Ürün almayı başardım kendimle gurur duyuyorum gerçekten...
siteden daha çok iş görüyo arkadaş naklen yayın
Ne aldinÜrün almayı başardım kendimle gurur duyuyorum gerçekten...
bir vazgeçmediniz şu desteksiz yorumlarınızdan, ülkenin durumu bu fiyatlar böyle kabul edip bulduğun indirimde alacaksın. 12k nedir dediğin ekran kartı için. hangi ülkede yaşıyorsun arkadaş sen. bırakın insanları yanlış yönlendirmeyi artık. şu fiyatlar normal seyrinde ülkeye göre, bu kadar açık ve net. hatta bazı kasa indirimleri de çok uyguna çıkıyor sitelerde. bunları takip ettin mi güzel fırsatlar yakalarsın. 3070 Ti sistemi 20kya sattı adamlar 1 hafta önce daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki3070 ti 10000-12000 seviyesine inmedikçe bunlara indirim denemez dur bakalım milleti daha nasıl sömürecekler bu ekran kartlarına 15000-20000 hatta daha fazla verenlere gülüyorum sadece para var ama bazı şeyler eksik bunlarda! Piyasayı belirleyen satıcılar değil tüketicilerdir bunu unutmayın yazın not alın bir yere.
Teşekkürlersiteden daha çok iş görüyo arkadaş naklen yayın
Thermaltake frie 14 LGA 1200 uyumlu mduur bilen var mıişlemci soğutucular bu kadar öncesinde de 2 tane ss attım
Alıntıyı görüntüle
banada varsa bi 5600x yada 5800x alır mısın parası neyse verimmÜrün almayı başardım kendimle gurur duyuyorum gerçekten...
bu mu indirim, 3 gün önce gaming tr msi 240 soğutucuyu 1,5k ya sattılar adamların burada cool masterı hala 1,3 e satıyorlar. zaten bu marka her hafta incehesap cuma indirimlerinde 1,1e düşüyor. İtopya sınıfta kaldı doğum gününde