ddr3 PATLADIMBaya Efsane İndirimler Varmış, Gt730 1.5K, Bravo.İtopya zaten son zamanlarda düzgün fiyatlandırma yapmıyor. Şu fiyatlar gerçekse REZİLLİK`in daniskası.
Alıntıyı görüntüle
bir sürü üründe indirim var normalBaya Efsane İndirimler Varmış, Gt730 1.5K, Bravo.
İtopya zaten son zamanlarda düzgün fiyatlandırma yapmıyor. Şu fiyatlar gerçekse REZİLLİK`in daniskası.
Alıntıyı görüntüle
monitörler ne durumdaSite sürekli çöktüğü için adam akıllı inceleyemedik ürünleri. Ama inceleyebildiğim kadarıyla yorumum ; İTOPYA ENASFE İNDİRİMLERİ
keşke senin dediğin bir piyasası olan bir ülke olsa burası ama değil işte, yapacak bir şey yok, bekleye bekleye zaman geçiyor 4 ay blg bekledim çıktı çıkacak diye sonra bir indirim denk getirdim aldım kurtuldum. dolar iniyor çıkıyor belirsiz, o yüzden çok hayal şeyler beklememek lazım benceYanında çöp parçalarla mı bende diyorum o hazır sistemi 20 k ya vereceğine 3070 ti yi 12 ye versinler biz istediğimiz parçalarla 20 k ya kendi sistemimizi yapalım ben o fiyata en kaliteli parçalarla 3070 ti li sistem dizebiliyorum ama 3070 ti yi 12 den alabilirsem bir ekran kartına 15000 20000 vermek koyuyor biraz!
o biraz zor2.5k ya 27" monitör var mı