aynı şey bana oldu kaç defa stok bitti ,1.30 saat sonunda almayı başardımYarım saattir mouseyi almaya çalışıyorum sepete ekliyorum ve adres seçimine geldiginde hesabımdan çıkış yapıyor.
kanacaım wireless olanı kaç para git bi bak her şeye yorumunuz varYine itopya yine kestane indirimler. Adam piyasayla aynı fiyata almış kulaklığı, bunu kaptım diyor. Az biraz google kullandanız keşke. Neyse aynen indirim, devam
daha ortada site yok ki bir şey diyelim, yine sınıfta kaldı bu şirket. ve böyle bir kurum tr de blg ekran kartı vs satanlar arasından üst sıralarda yer alıyor, yazık cidden....20k lik 3070ti li sistem var mi yine giremedim bi
500 tl daha ucuz piyasadan ne araştırmadan konuşuyorsunkanacaım wireless olanı kaç para git bi bak her şeye yorumunuz var
monitörrrrrTekrar başarılı şekilde girdim. İsteğiniz varsa yazın ss atacağım
aynen girilmiyordaha ortada site yok ki bir şey diyelim, yine sınıfta kaldı bu şirket. ve böyle bir kurum tr de blg ekran kartı vs satanlar arasından üst sıralarda yer alıyor, yazık cidden....
Yine itopya yine kestane indirimler. Adam piyasayla aynı fiyata almış kulaklığı, bunu kaptım diyor. Az biraz google kullandanız keşke. Neyse aynen indirim, d
Alınır mı alayım mı???Bu fiyata aşırı iyi bu arada.