Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

Gerçekten indirim bile olmayabilir gibime geliyor. 6500xt lütfeeeeğn

Kulaklığa indirim yapsınlarda , gaminggen in indirim kaçırdım
Sormayın hocam ya kredi kartım bugün geldiği için bütün indirimleri kaçırdım... G435, g305 ve i3 10105f alıcaktım hepsi piyasanın altındaydı.

gaming gen den sonra burdan çok bir şey beklemiyorum .... son 5-6 kampanya rezalet ötesiydi

Dün gaming.gen.tr sitesinden hem G102 alamadım hem K3 klavye. Umarım güzel bir indirim olur da harbi almaya değer... indirim kovalamaktan yoruldum..

ryzen 5 5600x olursa dadından yenmezz

Dün gaming.gen.tr sitesinden hem G102 alamadım hem K3 klavye. Umarım güzel bir indirim olur da harbi almaya değer... indirim kovalamaktan yoruldum..
Hocam yanlışlıkla 2 tane aldım g102 birini gelince kutuyu dahi açmadan size verebilirim. Aynı fiyattan.

Gaming gen tr nin yaptığı efsane ötesi indirimden dolayı itopyada gaza gelip öyle yapılmaz böyle yapılır deyip daha fenasını yapabilir gibi de geliyor. Ben firma yetkilisi olsam bu tarz bir durum yapabilirdim beyler. Sonuçta itopya ciddi yayıncı sponsorlukları olan ve artık TR de bilindik bir site. Kısacası gövde gösterisi olayına dönerse mis gibi indirimler gelir. Yürü be itopya kalma bu olayın altında da son kullanıcılara yarasın aslkdfjalskjdf

Geri