Çözüldü✓ İtopya g24f2 değişim iade hk.

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. İtopya'dan site üzerinden tam 2 yıl önce G24f2 model monitör almıştım ve panelde sorun çıktığı için garantiye göndermiştim. Birkaç gün itibari ile değişim/iade kararı çıktı. Mail üzerinden İtopya üretici firmadan muadil bir ürün ile değişim yapılacağını iletti. Ben bu ürünün muadil bir ürünle değişimi kabul etmek zorunda mıyım? Direkt iade talep edebiliyor muyum? Sizce değişim mi almalıyım?

2 yıl önceki ödediğin parayi alırsın iade olarak. ben olsam değişimi kabul ederdim fazla uzatmayip

2 yıl önceki ödediğin parayi alırsın iade olarak. ben olsam değişimi kabul ederdim fazla uzatmayip
Verebilecekleri muadil ürün beni tatmin etmeyebilir. İnternet üzerinden araştırma yaptığımda verilen muadil ürünlerin pek de iç açıcı olduğunu düşünmüyorum.

Verebilecekleri muadil ürün beni tatmin etmeyebilir. İnternet üzerinden araştırma yaptığımda verilen muadil ürünlerin pek de iç açıcı olduğunu düşünmüyorum.
Verilen muadil ürün Gigabyte GS25F2 veya G25F2. İkisi aynı monitörler tek farkları GS25F2'de pivot ve yükseilik ayarı yok.

Para iadesi kabul edersen muhtemelen yapılan iade ile sadece monitörün standını alırsın. Seni tatmin etmiyorsa ürün iadesi ürün değişimini yine de kabul et sıfır kutu satarsın.

Önerdikleri ürün nedir
henüz mail alamadım cevap bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak ödediğim miktarın üzerinde 2-3k daha ekleyip daha üst birin almayı düşünüyordum. Faturaya baktığımda 5k ödediğim gözüküyor yine de muadil ürünleri kabul etmek daha mı mantıklı olacaktır?

henüz mail alamadım cevap bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak ödediğim miktarın üzerinde 2-3k daha ekleyip daha üst birin almayı düşünüyordum. Faturaya baktığımda 5k ödediğim gözüküyor yine de muadil ürünleri kabul etmek daha mı mantıklı olacaktır?
5k ödediysen ve yukarıda yazılan modeli muadil olarak değişim için önerirlerse onun fiyatı 5600, yani 5k yı geri talep edebilirsin satmayla uğraşmak yerine. 5600 lük monitörü alsan satmak için zaten fiyat kırman gerekicek, şuan zaten indirimde görünüyor 4900 TL.

Geri