Neler Yeni

İtopya garanti rezilliği burdan ürün almayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Çoklu Konu, Spam
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Emre siyah
itopya değilki garantisi firmanın kendisi hem garantisi olsa da gamepower ürün ne kadar sessiz çalışır düşündürür

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.
İtopyayı pek sevmem ama olayın itopyayla alakası yok, adamlar garanti için yetkili firmaya gönderiyor, yetkili firmadan nasıl bir cevap alırlarsa sanada onu söylüyorlar

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya değilki garantisi firmanın kendisi hem garantisi olsa da gamepower ürün ne kadar sessiz çalışır düşündürür
Knk garantisi itopya üzerine degilmi ürün arızalı bana arızasız diyor ve ürünün sadece fanları değil genel olarak bizuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyayı pek sevmem ama olayın itopyayla alakası yok, adamlar garanti için yetkili firmaya gönderiyor, yetkili firmadan nasıl bir cevap alırlarsa sanada onu söylüyorlar
Hayır ben yetkili firmaylada konuştum bana 100/90 fabrikasyon hata olduğu için iade olur dediler

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Emre siyah

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
İnce hesaptan psu aldım oda sorunlu çıktı adamlar aldı iade etti

itopyaya gönderince onlar da firmaya gönderiyorlar
Tmm onu biliyorum ama itopya Kendi teknik servisine yolladı onu demeye çalışıyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Emre siyah
İnce hesaptan psu aldım oda sorunlu çıktı adamlar aldı iade etti

Tmm onu biliyorum ama itopya Kendi teknik servisine yolladı onu demeye çalışıyorum
1699275461139.png

Gözlemci⚔️

80+ Bronze

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Emre siyah

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Şimdi benim bu ürünü iade etmem için ne yapmam lazım ürün Bozuk

Yav bunu biliyorum ama ben itopyayi aradığımda bekleyin sizi teknik servis ekibimize yönlendiriyoruz dedi ve nerdeyse ürün 1 aydır itopyada durdu
Direk firmayla konuş

ExploiT

80+ Bronze
İtopya garantiye göndermeyip kendi servisinde test edip birşeyi yok yollamayalım boşuna demiş olabilir bu tür işlemler tüm teknik servislerde yapılıyor. Siz direkt olarak yetkili servisine gönderin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,142
Üyeler
164,967