Neler Yeni

İtopya güvenilir mi? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf islam
Yani demek istediğim sistem aldığımızda gelen kargoda kutuları evrakları vs beraber geliyormu ve en önemlisi ürün aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı olduğu zaman muhatap bulabiliyormuyuz ? Bilenler yardımcı olabilirmi ?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani demek istediğim sistem aldığımızda gelen kargoda kutuları evrakları vs beraber geliyormu ve en önemlisi ürün aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı olduğu zaman muhatap bulabiliyormuyuz ? Bilenler yardımcı olabilirmi ?
benim pc itopyadan alınma sıkıntısız geldi.
Faturayı Mail adresinden atıyorlar

Sadece ekran kartını sen takıyorsun o kadar.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Muhattap buluyorsun ama hızlı oldukları söylenemez. Zaten birşeyin garantilik durumu olursa direkt üreticinin garantisine gönder. Yoksa itopya çok geç hallediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf islam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhattap buluyorsun ama hızlı oldukları söylenemez. Zaten birşeyin garantilik durumu olursa direkt üreticinin garantisine gönder. Yoksa itopya çok geç hallediyor
Sagol kardeşim bilginden dolayı ben normalde vatan bilgisayar yada Media Markt düşünüyorum ama bilmiyorum tam emin değilim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Sagol kardeşim bilginden dolayı ben normalde vatan bilgisayar yada Media Markt düşünüyorum ama bilmiyorum tam emin değilim
Onlarda İtopya gibiler. Tek farkları bayi avantajları var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf islam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlarda İtopya gibiler. Tek farkları bayi avantajları vaklaşık 3 yıl önce Media Marktten toplama bilgisayar almıştım daha bir gün de tık demedi maşallah halen kardeşim kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu ekran kartı muhabbeti çok can sıkıcı bi ton model var 3060 yazıyorum ventus çıkıyor zotac çıkıyor başka modellerde var anlamadım bunlardan en iyisi hangisi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu ekran kartı muhabbeti çok can sıkıcı bi ton model var 3060 yazıyorum ventus çıkıyor zotac çıkıyor başka modellerde var anlamadım bunlardan en iyisi hangisi
Hepsinde aynı çip var, OC yazanlarda ufak bir FPS farkı olur sadece. Harici FPS farkı olmaz ama ısı farkı olur. Zaten Türkiye'deki markaların (neredeyse) hepsi globalde iyi iş çıkarmış markalar.

Top Bottom