İtopya hakkında şikayetler doğru mu?

Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.

PC sıkıntısız gelse bile satış sonrası desteklerini sevmediğim için önemli parçalar için tercih etmiyorum. Onun dışında klavye,mouse vb. ürünler için tercih edebilirim kendilerini.

İtopya ile ilgili çok fazla şikayet var.(ürünün geç gelmesi,müşteri hizmetleri vsvs) özellikle pc alanlar için soruyorum doğru mudur? Pc alınır mı itopyadan?
ben da g3 aldım 1.5 günde sapasağlam geldi şans meselesi oturdugun yere de bağlı

İtopya ile ilgili çok fazla şikayet var.(ürünün geç gelmesi,müşteri hizmetleri vsvs) özellikle pc alanlar için soruyorum doğru mudur? Pc alınır mı itopyadan?
ben yaklaşık 3 ay önce hazır sistem aldım hiçbir sorun yaşamadım zamanında ve eksiksiz geldi
ama müşteri hizmetlerine bir soru sormak için aramıştım pek bilgili değiller telefondakiler.

Çok yoğun oldukları için olsa gerek, müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayan insanlar var. Bir Discord sunucusunda arkadaşın itopya'dan alınan bilgisayarı paramparça gelmişti. Bilemiyorum, çok memnun kalan insanlar da görüyorum ama sorun yaşayan kesimler de var.

Da-Sistem 5 aldım. 2 3 günde geldi. Kasa sağlamdı. Parçalarda sıkıntı yaşamadım.

Ben hazır sistem aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.
Ne kadar süre içinde eline ulaştı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına

Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.
Herhangi bi kusurum varsa ban atabilir adminler,ayrıca açtığım konular sizi neden dert etti anlamadım? Şikayet edersin ban atarlar

İade ettiğim ürünün para iadesinin 7-15 gün içerisinde yapılacağı söylendi. Söyleyeceklerim bu kadar :D

Ne kadar süre içinde eline ulaştı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bi kusurum varsa ban atabilir adminler,ayrıca açtığım konular sizi neden dert etti anlamadım? Şikayet edersin ban atarlar
Çok benzer konuların var konuyu güncelleyip yükseltme yapabilirsin başka bir konu açmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,347
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri