Neler Yeni

İtopya hakkında şikayetler doğru mu?

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PC sıkıntısız gelse bile satış sonrası desteklerini sevmediğim için önemli parçalar için tercih etmiyorum. Onun dışında klavye,mouse vb. ürünler için tercih edebilirim kendilerini.

aakif

80+ Bronze
İtopya ile ilgili çok fazla şikayet var.(ürünün geç gelmesi,müşteri hizmetleri vsvs) özellikle pc alanlar için soruyorum doğru mudur? Pc alınır mı itopyadan?
ben da g3 aldım 1.5 günde sapasağlam geldi şans meselesi oturdugun yere de bağlı

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Deniz
İtopya ile ilgili çok fazla şikayet var.(ürünün geç gelmesi,müşteri hizmetleri vsvs) özellikle pc alanlar için soruyorum doğru mudur? Pc alınır mı itopyadan?
ben yaklaşık 3 ay önce hazır sistem aldım hiçbir sorun yaşamadım zamanında ve eksiksiz geldi
ama müşteri hizmetlerine bir soru sormak için aramıştım pek bilgili değiller telefondakiler.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Çok yoğun oldukları için olsa gerek, müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayan insanlar var. Bir Discord sunucusunda arkadaşın itopya'dan alınan bilgisayarı paramparça gelmişti. Bilemiyorum, çok memnun kalan insanlar da görüyorum ama sorun yaşayan kesimler de var.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Hakan AĞCA
Da-Sistem 5 aldım. 2 3 günde geldi. Kasa sağlamdı. Parçalarda sıkıntı yaşamadım.

GDS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geds10
Ben hazır sistem aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.
Ne kadar süre içinde eline ulaştı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına

Yanlış anlamayın ama bir sistem alıcaksınız 40 tane konu açtınız zaten internette belli başlı siteler var.itopya,sinerji, gamegaraj,gamingen.Kargonun geç gelmesi güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.
Herhangi bi kusurum varsa ban atabilir adminler,ayrıca açtığım konular sizi neden dert etti anlamadım? Şikayet edersin ban atarlar

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
İade ettiğim ürünün para iadesinin 7-15 gün içerisinde yapılacağı söylendi. Söyleyeceklerim bu kadar :D

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Ne kadar süre içinde eline ulaştı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bi kusurum varsa ban atabilir adminler,ayrıca açtığım konular sizi neden dert etti anlamadım? Şikayet edersin ban atarlar
Çok benzer konuların var konuyu güncelleyip yükseltme yapabilirsin başka bir konu açmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,954
Üyeler
168,061
Son üye
ykkanka97
Top Bottom