Neler Yeni

İtopya İade Rezilliği

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Amazon der susarım.Arada uçuk fiyat farkı yoksa ve üründe amazonda varsa.İhtimali yok başka siteden almam şu zamana kadar belki 100 tane ürün almışımdır 1 tane sıkıntı yaşamadım.İade edeceğiniz ürün 20-30 lira civarıysa bazen güzellik yapıp parayıda iade edip ürünüde istemiyorlar.Bu kadar kral firma yoktur
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Hem müşteri hizmetleri hızlı çözüme yönelik ve hoşgörülü, hem de paketlemeleriyle ürünlerin kalitesi şahane. İade politikaları da Türkiye standartlarında üst seviyede.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Teşekkür ederim , bugün son kez itopyayı aradım beni aradıklarını ulaşamadıklarını söylüyorlar iade onayı alamadık diyorlar işim gereği telefon hep yanımda kesinlikle aranma vs yok ikincisi ben ürünü iade için göndermişim sizi 3 4 defa aramışım şikayetvara yazmışım , iade onayı alamadıkları için iade askıya alınmış dediler yani hepten insanı ***** yerine koyuyorlar .
Bu saatten sonra mesele çözülse bile yok yere bi dünya enerji harcıyorsun sıfır aldığın ürün için.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Ups ile çalışan firmadan hayır beklenmez. Bende hediye için 2x Dead V2 aldım umarım bu ay getirir ups.

Feanore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Öztan
Ben de indirimde razer deathadder v2 almıştım sağ tarafında hafif açıklık var ve basınca içine göçüyor ne yapsam diye kararsız kaldım
Hocam bende beş gün önce satın aldım itopyadan sağ tarafında açıklık var orta tekerlek ses çıkarıyor. Skatezde de çizik var ayrıca. Acaba sizin ürün bana mı geldi? Seri numarasını hatırlıyor musunuz?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Hocam bende beş gün önce satın aldım itopyadan sağ tarafında açıklık var orta tekerlek ses çıkarıyor. Skatezde de çizik var ayrıca. Acaba sizin ürün bana mı geldi? Seri numarasını hatırlıyor musunuz?

Galeriden anca bulabildim sorunlu olan mouse'un seri numarası: PM2135H14414057

Top Bottom