Neler Yeni

İtopya İade Rezilliği

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
3 kuruş fazla olsun amazondan olsun. 3 tane mouse değiştirdim beğenmediğim için. 5 ay önce Logitech G pro aldım onuda satıcam şimdi tekrar G pro X alıcam amazondan alıcam
3 kuruş fazla olsun amazondan olsun. 3 tane mouse değiştirdim beğenmediğim için. 5 ay önce Logitech G pro aldım onuda satıcam şimdi tekrar G pro X alıcam amazondan alıcv
THH'ye daha öncesinde birkaç kez farklı sebeplerden dolayı başvurdum fakat olay çözüldükten aylar sonra sana laf salatası dolu bir tebligat yolluyorlar ve hiçbir yardımları da olmuyor inan bana. Mahkemeden sonuç almak için ya avukata para basacaksın -ki değmez, ya da İtopya ile anlaşmaya varacaksın. İşleri oldukça uzatıyorlar ve genelde müşterinin yanında olmuyorlar. Yine de şansını dene.
Thh kararını uygulamıyorlar mı yani

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
THH'ye daha öncesinde birkaç kez farklı sebeplerden dolayı başvurdum fakat olay çözüldükten aylar sonra sana laf salatası dolu bir tebligat yolluyorlar ve hiçbir yardımları da olmuyor inan bana. Mahkemeden sonuç almak için ya avukata para basacaksın -ki değmez, ya da İtopya ile anlaşmaya varacaksın. İşleri oldukça uzatıyorlar ve genelde müşterinin yanında olmuyorlar. Yine de şansını dene.
İlk 14 gün içinde başvurulursa müşterinin eli çok kuvvetli oluyor. Dediğiniz doğru, İtopya'ya kanunları bildiğinizi hissettirirseniz geri adım atacaklardır.

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
İlk 14 gün içinde başvurulursa müşterinin eli çok kuvvetli oluyor. Dediğiniz doğru, İtopya'ya kanunları bildiğinizi hissettirirseniz geri adım atacaklardır.
İlk 14 gün içinde başvuramadım ama ilk bi hafta içinde iade gönderdim beni 15 gün beklettiler yarın başvuru yapacağım

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İlk 14 gün içinde başvuramadım ama ilk bi hafta içinde iade gönderdim beni 15 gün beklettiler yarın başvuru yapacağım
THH başvurusu değil, kayıtlara göre siz elinize ulaştıktan 5 gün sonra İtopya'ya başvurmuşsunuz. Esas alınan süre o.
Uzaktan satış mantığıyla yapılan alışverişlerde ilk 14 gün kanunen iade hakkınız var.

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
THH başvurusu değil, kayıtlara göre siz elinize ulaştıktan 5 gün sonra İtopya'ya başvurmuşsunuz. Esas alınan süre o.
Uzaktan satış mantığıyla yapılan alışverişlerde ilk 14 gün kanunen iade hakkınız var.
Ben zaten Thh den RED alacağımı sanmıyorum sonuçta üründe kutusunda hiçbir şekilde sorun yok az önce yazan arkadaş Thh kararını uygulamıyor tarzında bi mesaj attı o kafama takıldı benim

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Amazon der susarım.Arada uçuk fiyat farkı yoksa ve üründe amazonda varsa.İhtimali yok başka siteden almam şu zamana kadar belki 100 tane ürün almışımdır 1 tane sıkıntı yaşamadım.İade edeceğiniz ürün 20-30 lira civarıysa bazen güzellik yapıp parayıda iade edip ürünüde istemiyorlar.Bu kadar kral firma yoktur

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Tüm tarihleri yaz iade istediğin tarihi bekletme süresi eline ulaştığı günü vs.
Aynen hocam kargo teslim fişini de iyiki atmamışım elimde duruyor şimdi ben gelen mouseyi alcakmıyım yoksa tekrar mı iade edeyim süreç nasıl işliyor ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Bende 17 sinde razer deathadder v2 mouse aldım 19 unda elime ulaştı fiyatının yarı yarıya düşmesi sebebi ile 23 ünde sabah 9 da arayıp iade edebileceğimi öğrendim ups den kargo talep ettim aynı gün içinde saat 2 gibi ups kargoya ürünü teslim ettim 24 dünde ürün ellerine ulaştı araya haftasonu filan girdi 28 inde arayıp kendim sordum bir süre iade ettiğim ürünü bulamadılar telefonda 20 dakika filan beklettiler ancak daha sonra ürünü bulup iadeniz onaylandı dediler. 29 undada param yattı ben şanslıydım kutusunda da küçük bir yırtık vardı iade mi kabul ediceklerini düşünmüyordum. Bilgisayarımın çoğu parçası itopyadan alınma ama artık böyle çılgın indirimler olmadığı sürece itopyayı tercih etmeyi düşünmüyorum amazon candır.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Üzücü,bu tür durumlarda tüketiciler birbirinin yanında olup birine haksızlık yapıldığında tepki göstermeliler kesinlikle. Yanındayız

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Üzücü,bu tür durumlarda tüketiciler birbirinin yanında olup birine haksızlık yapıldığında tepki göstermeliler kesinlikle. Yanındayız
Teşekkür ederim , bugün son kez itopyayı aradım beni aradıklarını ulaşamadıklarını söylüyorlar iade onayı alamadık diyorlar işim gereği telefon hep yanımda kesinlikle aranma vs yok ikincisi ben ürünü iade için göndermişim sizi 3 4 defa aramışım şikayetvara yazmışım , iade onayı alamadıkları için iade askıya alınmış dediler yani hepten insanı ***** yerine koyuyorlar .

Zeratul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Zeratul
Valla konuyla alakası yokda bende f710 aldım iyopyada. Tam 5 gün oldu ve ürünü kargolayamadılar bile böyle rezalet dandik bir firma daha olamaz.

Top Bottom