Neler Yeni

İtopya iade süreci yardım

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
İtopya’dan teknoking kasasını dün sipariş ettim.Ama daha sonrasında düşünüp taşınıp başka bir kasa almaya karar verdim. Kargoya verilmemesine rağmen kargo işlemi için hazır olduğundan siparişimi iptal edemiyorum. Mecbur gelince iade edicem. Fakat baktım ki çok faza kişi itopya müşteri hizmetlerinden şikayetçi. Ürün gelir gelmez kutusunu dahi açmadan kargoyu getiren kuryeye iade etmek istediğimi talep etsem olmaz mı? Kutusunu dahi açmayacağım direk iade etmek istiyorum. İşlemi nasıl gerçekleştirmeliyim yardımcı olur musunuz lütfen.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İtopya’dan teknoking kasasını dün sipariş ettim.Ama daha sonrasında düşünüp taşınıp başka bir kasa almaya karar verdim. Kargoya verilmemesine rağmen kargo işlemi için hazır olduğundan siparişimi iptal edemiyorum. Mecbur gelince iade edicem. Fakat baktım ki çok faza kişi itopya müşteri hizmetlerinden şikayetçi. Ürün gelir gelmez kutusunu dahi açmadan kargoyu getiren kuryeye iade etmek istediğimi talep etsem olmaz mı? Kutusunu dahi açmayacağım direk iade etmek istiyorum. İşlemi nasıl gerçekleştirmeliyim yardımcı olur musunuz lütfen.
Aynen geri göndermelisin ama sorun çıkartcaklarına adım kadar eminim onlara kendi iade işlemlerindeki yazıyı hatırlat sana özel sistemler iade edilmez diyecekler . Sende sistemi kendine özel olmadığını kutusunu bile açmadığını farklı bir kişiye tekrar satış yapılabileceğini anlat

Son düzenleme:

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen geri göndermelisin ama sorun çıkartcaklarına adım kadar eminim onlara kendi iade işlemlerindeki yazıyı hatırlat sana özel sistemler iade edilmez diyecekler . Sende sistemi kendine özel olmadığını kutusunu bile açmadığını farklı bir kişiye tekrar satış yapılabileceğini anlat
Peki teşekkür ederim umarım sorun yaşamam.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Pazartesi saat 09.01 de e mail at derdini anlat . E mailleri cevaplayan destek ekibi gayet nazik ve anlayışlı.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Açmamış olması ona özel olduğu anlamına gelmiyor ki? Mesela 3600 olarak özelleştirdi sistemi iade etti diyelim. Bunu satabilmek için 3600+2060 sipariş eden birini bulması gerekiyor itopyanin

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
geldiği gibi geri gönder kardeşim iade talebi oluştur

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
Pazartesi saat 09.01 de e mail at derdini anlat . E mailleri cevaplayan destek ekibi gayet nazik ve anlayışlı.
Ya bende 4 saat önce boş kasa siparişi verdim. Siyah renkli aldım. Beyaz ile değiştirmelerini söylesem değiştirirler mi? Mail attım az önce ama haftasonu cevaplıyorlar mı?

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açmamış olması ona özel olduğu anlamına gelmiyor ki? Mesela 3600 olarak özelleştirdi sistemi iade etti diyelim. Bunu satabilmek için 3600+2060 sipariş eden birini bulması gerekiyor itopyanin
Hiç bir şekilde özelleştirme yapmadım standart neyse o

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ya bende 4 saat önce boş kasa siparişi verdim. Siyah renkli aldım. Beyaz ile değiştirmelerini söylesem değiştirirler mi? Mail attım az önce ama haftasonu cevaplıyorlar mı?
Yalnızca haftaiçi 9dan sonraki maillere bakıyorlar

FansXArmy

80+ Bronze
Ürünün kutusunu dahi açadan geri gönderirseniz sorun olmaz

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
Ürünün kutusunu dahi açadan geri gönderirseniz sorun olmaz
Umarım öyle olur. O kadar çok şikayet var ki almamalarından korkuyorum. Sistemi de kendime özel toplatmadım hazır aldım ve özelleştirme yapmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom