Neler Yeni

İtopya Kargomun tahmini gelme süresi.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
itopya 3 kargo şirketiyle çalışmakta. NetKargo, Yurtiçi, BoltKargo. Benim netkargo siparişim sağlam geldi. Şube olmadığı için ilçemde sadece çarşamba günleri dağıtım yapıyorlarmış. Çarşamba günü 14.00 gibi gelmişti

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
İstanbula net kargo ile gönderiyorlar galiba. Sabahtan beri dağıtımda benimki bakalım ne zaman teslim edilecek.
Hocam bende Sadece Gönderiniz bizde yazıyor Ve sefer no yazıyor Bende anlamadım , sizde o bölümlerde ne yazıyor

Caelius

80+ Silver
Sana Yurtiçi kargo ile göndermesine şaşırdım. Çünkü şuana kadar hep bana Netkargo ile yolladı.
Şuan K3 klavyeyi vermiş kargoya, bana da mesaj geldi
Bana ups kargoyla gondermislerdi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Mal kabul yoğunluğu nedeniyle şubeye geri gitmiş bu ne demek? Sabahtan beri evde bekliyorum ha geldi ha gelecek diye.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim

Ekler

• Screenshot_20220505-195605_Chrome.png
    Screenshot_20220505-195605_Chrome.png
    215.4 KB · Hit: 32

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
Aynı Saatte aynı dakikada gönderilerimiz alınmış ama benim ki hala olduğu yerde sayıyor , Umarım Yarın bir güncelleme olur yoksa aramak zorunda kalacağım çok sağ olun ss için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sefer Nolarımız bile aynı ama anlamış değilim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet kargoya verilmiş şuan taşıma durumunda diye gozukuyor ve bilgiler çıktı.
Ancak kargoya verildikten 2 gün sonra gelir diyordum Tahmini Teslim Zamanı ayın 9 unu gösteriyor.
Çok geç değil mi?
Kargoya verildikten 4 gün sonra gelmesi normal bence, bende bu gün sipariş verdim 1 hafta içinde ulaşırsa normal bi süre bana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Sana Yurtiçi kargo ile göndermesine şaşırdım. Çünkü şuana kadar hep bana Netkargo ile yolladı.
Şuan K3 klavyeyi vermiş kargoya, bana da mesaj geldi
Hocam benim de asus m3 mouse net kargo ile geliyor sen hiç önce almış mıydın acaba bu kargo ile teslim benim ilk defa umarım sıkıntısız işler süreç ama bi dahakine de mail atacam yurt içi ile gönderirseniz sevinirim diye bugün gelmedi bakalım yarın gelecek mi Pazar günü siparişi verdim itopyadan ama bir konuya değinmek istiyorum amazonun kolay gelsin kargo hizmeti harika ya uygulamadan canlı takip edebiliyorsun aracı en iyisi bence amazonun ki umarım diğer kargo şirketleri de böyle olur.

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
Hocam benim de asus m3 mouse net kargo ile geliyor sen hiç önce almış mıydın acaba bu kargo ile teslim benim ilk defa umarım sıkıntısız işler süreç ama bi dahakine de mail atacam yurt içi ile gönderirseniz sevinirim diye bugün gelmedi bakalım yarın gelecek mi Pazar günü siparişi verdim itopyadan ama bir konuya değinmek istiyorum amazonun kolay gelsin kargo hizmeti harika ya uygulamadan canlı takip edebiliyorsun aracı en iyisi bence amazonun ki umarım diğer kargo şirketleri de böyle olur.
İtopyadan Pc ve monitörü Geçen Cuma verdim , tabii ki bayram vesyra hak veriyorum , ama dün amazondan 3lü priz aldım abi bugun öğlen geldi gerçekten bu işi yapıyor adamlar sonuna kadar hak ediyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
İtopyadan Pc ve monitörü Geçen Cuma verdim , tabii ki bayram vesyra hak veriyorum , ama dün amazondan 3lü priz aldım abi bugun öğlen geldi gerçekten bu işi yapıyor adamlar sonuna kadar hak ediyorlar
Çok iyiler kanka çok iyiler adamlar Türkiye için nimet bir hizmet valla m3 350tl olmasaydı amazondan alacaktım da e malum itopya da 180tl o yüzden itopyadan aldım bakalım beklicez ben de mouse pad aldım bugün geldi abi başka bir hizmet ya amazon <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Netkargo sağlam getiriyor fakat çok yavaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,607
Üyeler
167,167
Son üye
archanqel72
Top Bottom