Neler Yeni

İtopya Kargomun tahmini gelme süresi.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Netkargo sağlam getiriyor fakat çok yavaş
Benim klavyeyi 1 günde getirdi bayram dolayısıyla kargo birikmiştir dağıtımdaki kargo geri gitti :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı Saatte aynı dakikada gönderilerimiz alınmış ama benim ki hala olduğu yerde sayıyor , Umarım Yarın bir güncelleme olur yoksa aramak zorunda kalacağım çok sağ olun ss için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sefer Nolarımız bile aynı ama anlamış değilim
Yoğunluk vardır yarın gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Hocam benim de asus m3 mouse net kargo ile geliyor sen hiç önce almış mıydın acaba bu kargo ile teslim benim ilk defa umarım sıkıntısız işler süreç ama bi dahakine de mail atacam yurt içi ile gönderirseniz sevinirim diye bugün gelmedi bakalım yarın gelecek mi Pazar günü siparişi verdim itopyadan ama bir konuya değinmek istiyorum amazonun kolay gelsin kargo hizmeti harika ya uygulamadan canlı takip edebiliyorsun aracı en iyisi bence amazonun ki umarım diğer kargo şirketleri de böyle olur.
Arkadaşlar benim bugün geldi gelmeyenlerin de umarım hızlı gelir çarşamba perşembe cuma gelmedi cumartesi geldi ortalama bir hizmet ama aras kargo bana daha hızlı getiriyor şubesi yakın biraz ondan galiba en iyi hizmeti kolay gelsin veriyor

Top Bottom