pastırmaolanfare
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Çarşamaba günü akşam 9:30 da Cooler master m711 aldım 4 gün oldu daha kargoya bile verilmedi yarın zaten tatil ne zaman verilir ?
evet bencede bi soram dedim normalmi 4 gündür verilmemesiPazartesi,salı kargoya verirler diye tahmin ediyorum.
birde ben mouseyi çarsamba aldım aynı yerde yasadığım arkadaşım cuma günü aldı 2side aynı andamı gelir ?Pazartesi,salı kargoya verirler diye tahmin ediyorum.
Bende aldım aynı ürünü 2 günde gelmişti belki haftasonuna denk geldiği için gecikmiştir.Çarşamaba günü akşam 9:30 da Cooler master m711 aldım 4 gün oldu daha kargoya bile verilmedi yarın zaten tatil ne zaman verilir ?
ben çarsamba aldım haftasonuda değilBende aldım aynı ürünü 2 günde gelmişti belki haftasonuna denk geldiği için gecikmiştir.
Hazır sistem olmayan parçaları 1-2 güne göndermeleri lazım ama bazen yoğunluktan gecikebiliyor.evet bencede bi soram dedim normalmi 4 gündür verilmemesi
Gelir gelir sıkıntı yaşamazsın gayet güzel bi firma bu arada mouse çok hoş bi mousemuş.ben çarsamba aldım haftasonuda değil
bende oyuzden aldım inceledim biraz hoşuma gitti en geç çarsamba gelir yaniGelir gelir sıkıntı yaşamazsın gayet güzel bi firma bu arada mouse çok hoş bi mousemuş.
aynı andamı gelir ?evet bencede bi soram dedim normalmi 4 gündür verilmemesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde ben mouseyi çarsamba aldım aynı yerde yasadığım arkadaşım cuma günü aldı 2side aynı andamı gelir ?
Hayırlı olsun bakalım aynı anda gelir mi bilemiyom.bende oyuzden aldım inceledim biraz hoşuma gitti en geç çarsamba gelir yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynı andamı gelir ?