sucukreizimiz
80+ Bronze
itopyada var 13 bin TL'ye git onu al 2060 lıinşallah 1660S ekran kartlı bi sistem gelir de rigime 32 mh kart katarım
itopyada var 13 bin TL'ye git onu al 2060 lıinşallah 1660S ekran kartlı bi sistem gelir de rigime 32 mh kart katarım
doğru diyorsunuz sanki sıvı soğutması varkasaya doğru iyi bakın fanların altına 3 fanlı değil gibi 2 fanlı üste sıvı soğutma bulunuyor gibi geldi bana 3060 ti veya 6600xt ye benziyor ama çok net bir şey söyliyemem
Rengi nereden gördün reis?Ekran kartı EVGA RTX 3060 veya RTX 3060 Ti Gibi duruyor o renk ekran kartı sadece evgada ve zotacta var itopya evga sattığına göre muhtemelen evga
kart msi gibi duruyor.Ekran kartı EVGA RTX 3060 veya RTX 3060 Ti Gibi duruyor o renk ekran kartı sadece evgada ve zotacta var itopya evga sattığına göre muhtemelen evga
Evga kartlar da şuan indirimde hem 3060 hem 3060ti hemde 3070 modeli. Galiba dediğin olabilir ama renk görülmüyor kasada ben göremedim.Rengi nereden gördün reis?
iki fanın arasından gözüküyor ekran kartıRengi nereden gördün reis?
Reis görünüyor gibi gibi ama zor görünüyor ve belli de değil bu belirsizlikte nereden çözdün evga rengi olduğunu ne göz varmış :diki fanın arasından gözüküyor ekran kartı
Ben kesin evga demiyorum gördüğüm şeyin tahminini yapıyorum.Reis görünüyor gibi gibi ama zor görünüyor ve belli de değil bu belirsizlikte nereden çözdün evga rengi olduğunu ne göz varmış :d
Ben zaten muhtemelen evga dedim %100 falan demiyorum dostum.hatta artırıyorum %100 evga değil. tipi de benzemiyor
evet sen tahmin yapıyorsun farkındayım, ben de tahmin yapıyorum. tahminim %100 evga değil, % 100 msiBen kesin evga demiyorum gördüğüm şeyin tahminini yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben zaten muhtemelen evga dedim %100 falan demiyorum dostum.
evet sen tahmin yapıyorsun farkındayım, ben de tahmin yapıyorum. tahminim %100 evga değil, % 100 msi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutma göremedim bu arada, yok büyük ihtimalle