Neler Yeni

Yardım Itopya Laptop İadesi(Cayma Hakkı)

wndogu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğuhan Kurtkulak
Arkadaşlar ben 5 gün öncesinde laptop siparişi verdim ve 2 gün öncesinde laptop elime geçti ve wifi yeri gözükmüyordu hem de bilgisayar benim istediğim gibi çıkmadı cayma hakkımı kullanaraktan ben bu bilgisayarı tekrardan itopyaya yollamak istiyorum pc de herhangi bir sıkıntı vs yok zaten tüm belgeler ve kutular elimde her şeyi. herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? itopya bu konuda güvenilir midir cayma hakkımı kullanabilir miyim sizce? müşteri hizmetlerinin biraz sıkıntılı olduğunu söylediler paramı geri öderler mi? yardım ederseniz sevinirim

wndogu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğuhan Kurtkulak
Mail yerine sitesinden İade talebi oluşturabilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri çok bekletiyor haberiniz olsun. İade talebi oluşturursanız yarın ararlar sizi.
bayramdan dolayı şu an müşteri hizmeti yok yarın tekrar arayacagım. zaten 3 tane farklı şekilde mail attım görsünler diye bu arada aldıgım urun freedostu ve ben microsoftun sitesinden ücretsiz windows 10 home yükledim onu tekrar yolladığımda her şeyi sıfırlamalı mıyım yoksa o şekilde yollasam bir sıkıntı yaşar mıyım?

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Bence İade konusunda kesin kararlıysanız olduğu haliyle kalsın çokta sorun olmaz. Aradıklarında sorun isterseniz. Emin olamadım.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
şimdi ben onlara mail attım fakat şimdi 10 gün içerisinde bakmazlarsa ve bana kargo yerini vs vermezlerse ben nasıl bu olayı gerçekleştireceğim 13.gün kargo 14.gün onlarda vs olarak?
Telefonla ara maile bakmıyorlardı ben iade ettiğim zaman telefonla aradım anca öyle oldu. Sosyal medya üzerinden de ulaşmaya çalış hatta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayramdan dolayı şu an müşteri hizmeti yok yarın tekrar arayacagım. zaten 3 tane farklı şekilde mail attım görsünler diye bu arada aldıgım urun freedostu ve ben microsoftun sitesinden ücretsiz windows 10 home yükledim onu tekrar yolladığımda her şeyi sıfırlamalı mıyım yoksa o şekilde yollasam bir sıkıntı yaşar mıyım?
Siteden İade talebini oluşturmadın mı hala oluştur iade talebini ondan sonra yap dediklerimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,382
Üyeler
159,766
Son üye
yigitdenizman
Top Bottom