Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
monitör aldım mağazadan teslim olarak ama ben olmadığım için babam bile alamıyor ayağım alçıda olduğu için bende gidemiyorum ne yapabilirim?
belki müşteri hizmelerini arayıp duruma anlatırsanız şubeyi arayıp bilgi verebilirlermonitör aldım mağazadan teslim olarak ama ben olmadığım için babam bile alamıyor ayağım alçıda olduğu için bende gidemiyorum ne yapabilirim?
mesai saati dışıymış 10 dakika ile kaçırdım daha da gidip uğraşmak istemiyorum babam gidebilmek için işten erken çıkmıştı 1 saat bekletmişler en son kendisi olmadan veremeyiz diyip göndermişler. anlamadığım nokta kimlikte zaten babam olduğu belli ödeme yapılan kart da onun.belki müşteri hizmelerini arayıp duruma anlatırsanız şubeyi arayıp bilgi verebilirler
yani aracınız varsa öyle olabilir vermiyorlarsa başka çare yokmesai saati dışıymış 10 dakika ile kaçırdım daha da gidip uğraşmak istemiyorum babam gidebilmek için işten erken çıkmıştı 1 saat bekletmişler en son kendisi olmadan veremeyiz diyip göndermişler. anlamadığım nokta kimlikte zaten babam olduğu belli ödeme yapılan kart da onun.
hocam iade etmek istiyorum teslim almadan iade edemez miyim?yani aracınız varsa öyle olabilir vermiyorlarsa başka çare yok
talep açın hocamhocam iade etmek istiyorum teslim almadan iade edemez miyim?