Neler Yeni

Teslimat adresi dışında başka biryere teslim edilir mi?

nerede oturdugunuza bagli yd den aliyorsaniz normal turkiye icinde hangi kargo firmasi ise sitesinde kac km de kac gunde gelecegi yazar bayrama denk geldigi icin nornal olabilir tam bilmiyorum
Hocam Amazon tr den aldım normalmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teslim almak için TC kimlik numarası girmenize gerek yok. Telefon numaranıza 6 haneli bir kod gönderilecek, o kodu girmeniz yeterli. Sonra, teslimat noktasına ulaştığın da kod ile alabilirsin. Eğer ulaşmazsa da sizi arayacaklar ve durumu açıklarsınız. Teslimat noktasına yönlendirmelerini isteyebilirsiniz.

Gayet normal yurtdışı ürünü sonuçta.
Amazon tr den aldım hocam normalmi?

Hocam Amazon tr den aldım normalmi?

Amazon tr den aldım hocam normalmi?
Bunun birden fazla nedeni olabilir. Örneğin, senin dediğin gibi tahmini teslimat süresi veya satıcı ürünleri yurtdışından tedarik ediyor olabilir (stokta kalmamıştır) veya bayram ve özel indirim günlerindeki yoğunluk veya teslimat adresiyle ilgili bir sorun (örneğin, merkeze uzak bir lokasyon) gibi faktörler etkili olabilir.

Bunun birden fazla nedeni olabilir. Örneğin, senin dediğin gibi tahmini teslimat süresi veya satıcı ürünleri yurtdışından tedarik ediyor olabilir (stokta kalmamıştır) veya bayram ve özel indirim günlerindeki yoğunluk veya teslimat adresiyle ilgili bir sorun (örneğin, merkeze uzak bir lokasyon) gibi faktörler etkili olabilir.
Ödemeyi yaptım artık sorun yaşamam değil mi hocam?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
YILDIRIM
Amazon'dan bir ürün aldım evde olmadığım için teslim alma noktasına adres olarak girdim ama fatura adresi olarak ev adresini girdim hangisine teslim edilcek?
Kolay gelsin ile gelirse dağıtıma çıktığı zaman adres değişikliği yapabilirsin dostum.

Top Bottom