Toplayıcı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
telefondan arayıp iletişime geçin mağazaları açıksa gidip teslim alabilirsiniz bir monitör için 3-5 gün beklemeyinArkadaslar merhaba ben dunde actigim konuda belirtmistim ama monitor alacagim fakat gozum bir seye carpti.
Google a yazinca magazadan teslim var diyor yani ben monitor alirsam oradan alabilecek miyim yoksa kargo mu
Aradim da acmadilar tekrar denerim.telefondan arayıp iletişime geçin mağazaları açıksa gidip teslim alabilirsiniz bir monitör için 3-5 gün beklemeyin
Hmm eger yoksa ve monitor bozuk cikarsa cok sikinti yasar miyim iade sureci flnBildiğim kadarıyla korona yüzünden sadece kargo
çalışma saatlerinde baktığımda pztesi salı kapalı diğer günler açık gösteriyor kuvvetli ihtimal açıktırAradim da acmadilar tekrar denerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hmm eger yoksa ve monitor bozuk cikarsa cok sikinti yasar miyim iade sureci fln
aradığınız ürünü hepsiburada trendyol gibi sitelere baktığınızmı hepsiburada +1 hızlı ürün teslim ediyorInsallah gecen haftada oyle yaziyordu acilmamisti ya.
Evet ama oralara cok guvenemiyorum teslim alabilecegim bir yer ariyorum bir de alacagim urun itopyada indirimde.aradığınız ürünü hepsiburada trendyol gibi sitelere baktığınızmı hepsiburada +1 hızlı ürün teslim ediyor
hepsiburada trendyol itopyadan daha güvenilir ürünününde arıza çıktığında veya iade etmek istediğinde karşında muhattap bulabilirsin.Evet ama oralara cok guvenemiyorum teslim alabilecegim bir yer ariyorum bir de alacagim urun itopyada indirimde.
Yani bilmiyorum dedigim gibi teslim alabilecegim bir yer olsun isterim.hepsiburada trendyol itopyadan daha güvenilir ürünününde arıza çıktığında veya iade etmek istediğinde karşında muhattap bulabilirsin.