Evet bu teşekkür ederim senide yordukozay güler sanırsam
bu mu?
Yok hala dağıtımda benimki muhtemelen 5-6 gibi ulaşırseninki eline ulaştı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok be ne yorması np
Windows kurulu mu geldikurulumunu akşam yapacağım ders var :/
Bilgisayarı açınca yazarsan sevinirim kurulumu geldi yoksa freedos mudaha kurmadım bilgisayarı ama bildiğim kadarıyla freedos geliyor
Bence hızlanmışlar. Ben md2 almadım fakat başka bir sistem aldım ayın 26sında.herhalde 1 ay boyunca stokları hazırladılar ondan erken geldi
Kanka kurulim videosu cekermisinaz önce md2 elime ulaştı itopya sanırsam cidden akıllandı hızlılar...
önyargıları kırcak gibime geliyor ama md2 siparişinde sorun yaşayan baya kişi olmuş o yüzden şuan bir şey diyemeyeceğim
o kargoya bekleme sürecinde bile 3 gün bekledimBence hızlanmışlar. Ben md2 almadım fakat başka bir sistem aldım ayın 26sında.
Hazırlanmış, kargoya verilmesi bekleniyormuş.
Güzel bence fena değil
sitem elimde olmasına rağmen siparişlerim kısmında benim de öyle gözüküyor mail geldi bana kargoya verildi diyeBence hızlanmışlar. Ben md2 almadım fakat başka bir sistem aldım ayın 26sında.
Hazırlanmış, kargoya verilmesi bekleniyormuş.
Güzel bence fena değil
Bide freedosmu geldi yoksa windows kurulumuaz önce md2 elime ulaştı itopya sanırsam cidden akıllandı hızlılar...
önyargıları kırcak gibime geliyor ama md2 siparişinde sorun yaşayan baya kişi olmuş o yüzden şuan bir şey diyemeyeceğim
knk kurulumun ben yapmıycapım için çekmem biraz zor olcak k.b.Kanka kurulim videosu cekermisin
Benimki daha gelmedi gelince seninki gibi kurarim
daha kurmadım ama freedos gelir diye biliyorumBide freedosmu geldi yoksa windows kurulumu