Neler Yeni

İtopya müşteri hizmetleri ile görüştüm

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Selamlar ilk öncelikle sabah erkenden uyanıp müşteri hizmetleri ile görüştüm önceden söyleyeyeyim bu hafta itopya açık değil bir sonraki hafta acilmayi planlıyorlarmış elden alım mümkün değil yani sorduğum sorularda şu alttaki durum neden hiç yenilenmiyor herhangi bir problem var mı diye sordum bana kargoya verilince bu bilgilerin girildiğini söylediler ek olarak 30 Mayıs'a kadar sistemi sipariş edenler rx5700 ekran kartının hediyelerini alabilecek yine fotoğrafı koydum bu hediyeyi de PC ile gelen faturayı [email protected] adresine yollamamiz gerekiyormuş benim edindiğim bilgiler bunlar arkadaşlar

Ekler

• Screenshot_2020-06-01-09-37-22-79.png
    Screenshot_2020-06-01-09-37-22-79.png
    45.4 KB · Hit: 100
  • Screenshot_2020-05-29-23-13-34-12.png
    Screenshot_2020-05-29-23-13-34-12.png
    354.8 KB · Hit: 89

isimsizüye

80+ Gold
Selamlar ilk öncelikle sabah erkenden uyanıp müşteri hizmetleri ile görüştüm önceden söyleyeyeyim bu hafta itopya açık değil bir sonraki hafta acilmayi planlıyorlarmış elden alım mümkün değil yani sorduğum sorularda şu alttaki durum neden hiç yenilenmiyor herhangi bir problem var mı diye sordum bana kargoya verilince bu bilgilerin girildiğini söylediler ek olarak 30 Mayıs'a kadar sistemi sipariş edenler rx5700 ekran kartının hediyelerini alabilecek yine fotoğrafı koydum bu hediyeyi de PC ile gelen faturayı [email protected] adresine yollamamiz gerekiyormuş benim edindiğim bilgiler bunlar arkadaşlar
bunlar aynasız bi kez adam akıllı müşteri hizmetleri yok Bu mouse aldım elime bozuk geldi çalışmadı bile 30 Gündür çatlıcaktım kanser olma derecesine geldim iade aldılar paramıda aldım bi kablo bile almam itopyada
XPG Infarex M20

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar aynasız bi kez adam akıllı müşteri hizmetleri yok Bu mouse aldım elime bozuk geldi çalışmadı bile 30 Gündür çatlıcaktım kanser olma derecesine geldim iade aldılar paramıda aldım bi kablo bile almam itopyada
XPG Infarex M20
Umarım problem yaşamayiz dostum yogunluk var zaten bu aralar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız itopya'nın müşteri hizmetleriyle görüşebilmek baya büyük başarı.
Teşekkür ederim pusuya yattim alarm kurdum o kadar 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
1 Haftadan fazla oldu sipariş vereli halen ortalıkta yok bu hafta neden açmıyorlar çok saçma ya

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
hcoam ben siparişimi iptal ettim süreç için bilgi alacaktım adamların telefonu çalmıyor bile 6 saattir
Dostum erkenden uyanıp araman gerekiyor ben öyle yaptım 25 mayıstan sonra sipariş edilen ürünler en geç 5 Haziran'da kargoya verilecekmis keşke iptal etmeseydin 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Dostum erkenden uyanıp araman gerekiyor ben öyle yaptım 25 mayıstan sonra sipariş edilen ürünler en geç 5 Haziran'da kargoya verilecekmis keşke iptal etmeseydin 🙏
hocam yok geç kargoya verileceği için iptal etmedim,sistemi alırken biraz fazla acele ettim foruma üye olunca adata ssdnin sorunlu olduğunu,powerboost psunun sisteme emanet edilemeyeceğini anladım özelleştirip tekrar alıcam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
hocam yok geç kargoya verileceği için iptal etmedim,sistemi alırken biraz fazla acele ettim foruma üye olunca adata ssdnin sorunlu olduğunu,powerboost psunun sisteme emanet edilemeyeceğini anladım özelleştirip tekrar alıcam
Bilmiyordum o zaman iyi yapmışsın dostum 😌

Top Bottom