bizde hiç alışveriş yapmıyoruz zaten bi sen yapıyosun. 1 günde iade yi ben görmedim. tesadüf bir kere olmuş hep aynısını bekliyorsun. zaten adamlar açıklamaya bile yazıyor bi oku önce cahilYa birader ilk defa alışveriş yapmıyoruz ne cahil adamlarsınız. @omer_loopus başta bu boş olmak üzere. Amazon, Gaming gen, gamegaraj hepsinde benzer olay oldu 1 günde iade ettiler. Burda niye olmadı diyoruz dalga geçmeye çalışan mı dersin, firma avukatı mı dersin ne ararsan var. Ben böyle müşteri portföyü görmedim
Ben 10 saniyede gordum bence bankadan bankayabizde hiç alışveriş yapmıyoruz zaten bi sen yapıyosun. 1 günde iade yi ben görmedim. tesadüf bir kere olmuş hep aynısını bekliyorsun. zaten adamlar açıklamaya bile yazıyor bi oku önce cahil
Ya hayatımda gördüğüm en düşük zekalı insanlardan biri olabilirsin.Dostum hayatında ilk kez alışveriş yapmıyorsan gelip niye ağlıyorsun burda. Ürünün parası iade edilecek bu olağan bir durum firmanın aksaklığı veyahut yoğunluğu.Gelmiş konu açmışsın insanlar paranın iade edileceğini yaşadıklarını söylüyor gelmiş boş boş atar yapıyorsun.Sabahın 10'unda çocuk avutuyoruz resmen.Burda 100000 mesaj dahi atsan firma sana o parayı atana kadar bekliceksın bir şikayetin varsa bir daha siteden alışveriş yapmazsın buraya yazman bir şeyi değiştirmiyor. Anlayamadığın nokta orası.!
aynen o zaman ağlamaya devam et. Paramı iade etmediler diye mahkemeye başvur. Onlarda sana okumadan neden alışveriş yapıyorsun alım satım yaparken okumadan onayladığın maddelerde para iade süresi yazıyordu desin Kolay gelsin.Y
Ya hayatımda gördüğüm en düşük zekalı insanlardan biri olabilirsin.
1.si konu sana hitap etmiyorsa yazma defol git. Dükkanına gelmiş müşteri muamelesi yapma insana, yazmak zorunda değilsin
2.si konu açarken senden icazet almak zorunda değiliz.
3.sü çoçuk değilim yüksek ihtimal yaşım senden fazladır. Veled veled tiplere giren sensin
Aynen böyle yol al.aynen o zaman ağlamaya devam et. Paramı iade etmediler diye mahkemeye başvur. Onlarda sana okumadan neden alışveriş yapıyorsun alım satım yaparken okumadan onayladığın maddelerde para iade süresi yazıyordu desin Kolay gelsin.
Genelde dedikleri gibi 72 saat içerisinde iade edilir garipSelamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?
Paran iade edilince yazarsın o Zamana kadar vakit geçirmeye devam etAynen böyle yol al.
Haftasonu girdiği için uzayabilir.Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?
İş günü meselesi vardır. Bayram dolayısıyla ara girdiği için olmamıştır. Pazartesi-Salı iade gelir.Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?