Neler Yeni

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1400 TL

KingDeViL

80+ Bronze
ikea ladda / panasonic eneloop 1900mah şarjlı pille ışığı açıkken yaklaşık 10 gün civarı gidiyor. Kutusundan çıkan pil çok daha uzun bir süre götürmüştü

Alacak olanlar makro kullanmak için razerın synapse 3 denilen çöp ötesi programını kurmaları gerekeceğini bilerek alsınlar
Geçen gün Razer cobra almıştım. İlk Razer ürünüm ve makrosunu kolayca ayarladım. Ben uygulamasını beğendim.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
a a
Geçen gün Razer cobra almıştım. İlk Razer ürünüm ve makrosunu kolayca ayarladım. Ben uygulamasını beğendim.
Kullanması kolay evet ancak sırf 2 makro oluşturup ışık ayarlamak için bilgisayara 3 tane servis kuran, arkaplanda sürekli telemetri yollayan ve abuk subuk zamanlarda sürekli güncelleme alıp duran bir program. Bloatware yani

KingDeViL

80+ Bronze
Kullanması kolay evet ancak sırf 2 makro oluşturup ışık ayarlamak için bilgisayara 3 tane servis kuran, arkaplanda sürekli telemetri yollayan ve abuk subuk zamanlarda sürekli güncelleme alıp duran bir program. Bloatware yani
Doğru bu konuda haklısın. Ben ekstra yazılım yüklememek için Asus ürünleri tercih ediyordum ama Razer indirimleri olunca mecbur kulaklık ve mouse razer tercih ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom