- Reaksiyon skoru
- 68
itopya çalışanlarını aradım sipariş no istediler verdim dediler bizde gözükmüyor bende sadece gözüküyor diyor iptal edin
tamamtamam sen dedin diye bişe almicam sektörün lideri olan itopyadan![]()
halami göndermedileritopya çalışanlarını aradım sipariş no istediler verdim dediler bizde gözükmüyor bende sadece gözüküyor diyor iptal edin
Alıntıyı görüntüle
sen konuşma yalaka senin gibiler yüzünden gelişmiyor ülkeböyle küçük problemler ile koskoca şirketi kötülüyorlar ya sadece gülüyorumfanı değilim sevmem de itopyayı ama her sistem kusursuz çalışacak diye bir şey yok arada bi denk gelicek böyle şeyler o da sana denk gelmiş komik
Ben de İtopya yı sevmiyorum ama 150TL lik kıytırık mouse pad için eleştirmeye tenezzül bile etmemitopya çalışanlarını aradım sipariş no istediler verdim dediler bizde gözükmüyor bende sadece gözüküyor diyor iptal edin
Alıntıyı görüntüle
150 tl ile ülke şahlandı şimdi tüh nasıl yollamazlarsen konuşma yalaka senin gibiler yüzünden gelişmiyor ülke
dostum sen sorun yaşadın diye firma sorunlu değil konu açmayı bırak artıkitopya çalışanlarını aradım sipariş no istediler verdim dediler bizde gözükmüyor bende sadece gözüküyor diyor iptal edin
Alıntıyı görüntüle
direkt böyle birine güle güle deme vakti3 kere aynı konuyu almıssın bırı kapanmıs sımdı dıgerlerınıde raportlama vaktı