İtopya Şaşırtmadın Beni !

ByCash

80+
Reaksiyon skoru
137
efsane kasım kampanyasından 5 adet ürün aldım 1 tanesi 30 kasım da gönderilecek dedi 3 kargo şeklinde tamam dedik 1 tanesi kargolandı diğer 2 kargo daha kargolanmadı bekliyoruz korona varda biraz da eleman alın 30 k sistem dizeceğinize eleman al kardeşim !

efsane kasım kampanyasından 5 adet ürün aldım 1 tanesi 30 kasım da gönderilecek dedi 3 kargo şeklinde tamam dedik 1 tanesi kargolandı diğer 2 kargo daha kargolanmadı bekliyoruz korona varda biraz da eleman alın 30 k sistem dizeceğinize eleman al kardeşim !
tamam

İtopya 6 iş günü oldu bi klavyemi kargolayamadı.

Haklısın

20 kasımda 2 adet ram siparişi verdim daha kargoya bile verilmedi sen düşün onlıne a telefondan giriyorum bunlar yüzündne :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya 6 iş günü oldu bi klavyemi kargolayamadı.
bide benimkimi görsen

20 kasımda 2 adet ram siparişi verdim daha kargoya bile verilmedi sen düşün onlıne a telefondan giriyorum bunlar yüzündne :/

bide benimkimi görsen
13 gündür kargoya verilmedi el insaf

bide benimkimi görsen

1606977496557.png

bide benimkimi görsen

ben hepsiburada üzerinden 24 inç monitör siparişi verdim dün geldi bide 3 iş günü içerisinde geldi itopya pişmanlıktır

İtopyayı savunacak halim yok fakat bunun itopya kadar UPS ile de alakası var UPS aras kargo gibi önüne geleni yükleyen bir firma değil. Belli standartlar ile kargoluyor mesela kasayı kasalarla birlikte monitörü monitörlerle birlikte gibi, o yüzden geç kalma durumları olabiliyor.

Şükür benim mouse kargoya verildi. Büyük ihtimalle yarın elimde olur ve iyiki ups ile çalışıyorlar ups gerçekten iyi bir firma. Bu arada bu itopyanın kargo işini umursamıyor olmasına bişey bulmamız lazım ne bileyim

E tabi bakıyorsun yayıncılara über süper pc topluyorlar hepsi öneriyor. Yayıncılar aracılığıyla reklam yapacağına kargo sorununu halletsinler.

Geri