Bu devirde sağlam yerlerden aldıktan sonra dolandırılmak imkansız. Katılıyorum sizeSakin olun o karttan para çekildi o sistem hepinize gelecek merak etmeyin kart bilgileri hesap dökümanları sizde sorun etmeyin.
Bu devirde sağlam yerlerden aldıktan sonra dolandırılmak imkansız. Katılıyorum sizeSakin olun o karttan para çekildi o sistem hepinize gelecek merak etmeyin kart bilgileri hesap dökümanları sizde sorun etmeyin.
Gelecek kardeşim o sistem üzme kendini hesap hareketleri var yıl 2021 olacakYa rezil dememizin sebebi siparişi onaylamamaları değil tamam olur stok bitmiştir site çökmüştür onaylamazlar eyvallah parayı aldılar ona da eyvallah bi açıklama yapın bari bi adam yerine koyup bu sistem gelsin ya da gelmesin itopyadan iğne almam bir daha abdullah abi de keşke bunlarla çalışmasa
inşallah kralGelecek kardeşim o sistem üzme kendini hesap hareketleri var yıl 2021 olacak![]()
kesinlikle sana katılıyorum dostum itopya gibi biryer paranın üstüne yatacak değil ama bilgilendirme yapmıyorlar müşteriyle illişkileri berbatYa rezil dememizin sebebi siparişi onaylamamaları değil tamam olur stok bitmiştir site çökmüştür onaylamazlar eyvallah parayı aldılar ona da eyvallah bi açıklama yapın bari bi adam yerine koyup bu sistem gelsin ya da gelmesin itopyadan iğne almam bir daha abdullah abi de keşke bunlarla çalışmasa
Erken sipariş verdiyseniz öyle bir şey olması çok zor. Ha olur mu olur ona bir şey diyemem. Ama trendyol hb gibi yerlerde de başıma geldi ama siparişlerim de geldi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum şahsenKimse paranın üstüne yatıcaklar demiyor zaten para iadesi yaparlar stok bitti derler olan bize olur anladınız mı konuyu saçma yerlere çekmeden önce ne yazdığımızı tekrar bir okuyun
sistemin yayınlanmasıyla birlikte sitenin çalışmaya başladığı ilk dakikalarda verdim siparişi 3d secure onayına kadar da yaptım ama sipariş kısmı 0 gözükyorErken sipariş verdiyseniz öyle bir şey olması çok zor. Ha olur mu olur ona bir şey diyemem. Ama trendyol hb gibi yerlerde de başıma geldi ama siparişlerim de geldi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum şahsen
Banka hesabınız da görünüyor mu?sistemin yayınlanmasıyla birlikte sitenin çalışmaya başladığı ilk dakikalarda verdim siparişi 3d secure onayına kadar da yaptım ama sipariş kısmı 0 gözükyor
Bendede aynı sıkıntı varDA-MD2 Sistemini bugün çıktıktan sonra sipariş ettim fakat karttan para çekilmesine rağmen sipariş itopya tarafından onaylanmadı sebebi nedir bu durumun
evet paranın itopyaya geçtiğini bile söylüyor bankaBanka hesabınız da görünüyor mu?
O zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsinizevet paranın itopyaya geçtiğini bile söylüyor banka