Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Sakin olun o karttan para çekildi o sistem hepinize gelecek merak etmeyin kart bilgileri hesap dökümanları sizde sorun etmeyin.
Bu devirde sağlam yerlerden aldıktan sonra dolandırılmak imkansız. Katılıyorum size

Mauro İcardi

80+ Bronze
Merak etmeyin yarın sabaha kadar siparişler kısmında gözükecektir.
Eğer pazartesi de gözükmezse müşteri temsilcileri ile iletişim kurun.

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Ya rezil dememizin sebebi siparişi onaylamamaları değil tamam olur stok bitmiştir site çökmüştür onaylamazlar eyvallah parayı aldılar ona da eyvallah bi açıklama yapın bari bi adam yerine koyup bu sistem gelsin ya da gelmesin itopyadan iğne almam bir daha abdullah abi de keşke bunlarla çalışmasa

majorw0w

80+ Silver
Ya rezil dememizin sebebi siparişi onaylamamaları değil tamam olur stok bitmiştir site çökmüştür onaylamazlar eyvallah parayı aldılar ona da eyvallah bi açıklama yapın bari bi adam yerine koyup bu sistem gelsin ya da gelmesin itopyadan iğne almam bir daha abdullah abi de keşke bunlarla çalışmasa
Gelecek kardeşim o sistem üzme kendini hesap hareketleri var yıl 2021 olacak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
kesinlikle sana katılıyorum dostum itopya gibi biryer paranın üstüne yatacak değil ama bilgilendirme yapmıyorlar müşteriyle illişkileri berbat

ÖmerAcar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer acar
Kimse paranın üstüne yatıcaklar demiyor zaten para iadesi yaparlar stok bitti derler olan bize olur anladınız mı konuyu saçma yerlere çekmeden önce ne yazdığımızı tekrar bir okuyun

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Kimse paranın üstüne yatıcaklar demiyor zaten para iadesi yaparlar stok bitti derler olan bize olur anladınız mı konuyu saçma yerlere çekmeden önce ne yazdığımızı tekrar bir okuyun
Erken sipariş verdiyseniz öyle bir şey olması çok zor. Ha olur mu olur ona bir şey diyemem. Ama trendyol hb gibi yerlerde de başıma geldi ama siparişlerim de geldi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum şahsen

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Erken sipariş verdiyseniz öyle bir şey olması çok zor. Ha olur mu olur ona bir şey diyemem. Ama trendyol hb gibi yerlerde de başıma geldi ama siparişlerim de geldi. Bir sorun olacağını düşünmüyorum şahsen
sistemin yayınlanmasıyla birlikte sitenin çalışmaya başladığı ilk dakikalarda verdim siparişi 3d secure onayına kadar da yaptım ama sipariş kısmı 0 gözükyor

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
sistemin yayınlanmasıyla birlikte sitenin çalışmaya başladığı ilk dakikalarda verdim siparişi 3d secure onayına kadar da yaptım ama sipariş kısmı 0 gözükyor
Banka hesabınız da görünüyor mu?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
evet paranın itopyaya geçtiğini bile söylüyor banka
O zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom