Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
sizce sipariş hakkında hiçbir bilgi verilmemesi normal mi
Normal hocam itopyadan çok çok büyük sitelerde yaşadım sipariş gözükmeme olayını. Hiçbir açıklama duymadım :D İtopyanında onunla ilgili bir açıklama yapması bence saçma olurdu

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
O zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz
umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değil

Mauro İcardi

80+ Bronze
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşında bir süre sonra çözüldü sakin olun.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Ayrıca çok şanslısınız pzt kargo sözleri var. Ben 14-15 gün beklemiştim DA-4 sistemi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değil
Ödeme bilgisi gelmedi mi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum, benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.

Son düzenleme:

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.
Abdullah abi sadece ben bile değilim bunu yaşayan 10 kişilik grup olduk instada neredeyse ve kimse en ufak bir açıklama yapılmıyor sana güvenimiz sonsuz zaten o yüzden aldık alın dedğin sistemi ama bi görüşsen firmayla bizim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Yusuf Yalçınkaya
Instagram
kaanyusufy
Steam
kaanyusufy
Facebook
kaanyusufhimejima
Discord