O zaman sistem gelecek stres yapmayın. Pazartesi kargoya verilmiş olurevet paranın itopyaya geçtiğini bile söylüyor banka
O zaman sistem gelecek stres yapmayın. Pazartesi kargoya verilmiş olurevet paranın itopyaya geçtiğini bile söylüyor banka
sizce sipariş hakkında hiçbir bilgi verilmemesi normal miO zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz
umarım siz haklı çıkarsınız teşekkür ederimO zaman sistem gelecek stres yapmayın. Pazartesi kargoya verilmiş olur
Normal hocam itopyadan çok çok büyük sitelerde yaşadım sipariş gözükmeme olayını. Hiçbir açıklama duymadım İtopyanında onunla ilgili bir açıklama yapması bence saçma olurdusizce sipariş hakkında hiçbir bilgi verilmemesi normal mi
umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değilO zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz
Ödeme bilgisi gelmedi mi?umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değil
sorunu şuan mı çözülmüşAynı sorunu yaşayan bir arkadaşında bir süre sonra çözüldü sakin olun.
5 dk önce. Merak etmeyin siparişlerim de en fazla yarın sabaha kadar gözükecektir.sorunu şuan mı çözülmüş
Abdullah abi sadece ben bile değilim bunu yaşayan 10 kişilik grup olduk instada neredeyse ve kimse en ufak bir açıklama yapılmıyor sana güvenimiz sonsuz zaten o yüzden aldık alın dedğin sistemi ama bi görüşsen firmayla bizim içinBu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.
bende aynı sorunu yaşadımDA-MD2 Sistemini bugün çıktıktan sonra sipariş ettim fakat karttan para çekilmesine rağmen sipariş itopya tarafından onaylanmadı sebebi nedir bu durumun