İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz
umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değil

Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşında bir süre sonra çözüldü sakin olun.

Ayrıca çok şanslısınız pzt kargo sözleri var. Ben 14-15 gün beklemiştim DA-4 sistemi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarım siz haklı çıkarsınız ama sipariş hakkında hiçbir bilgi mail olarak falanda vermemeleri bence normal bir durum değil
Ödeme bilgisi gelmedi mi?

Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum, benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.
Abdullah abi sadece ben bile değilim bunu yaşayan 10 kişilik grup olduk instada neredeyse ve kimse en ufak bir açıklama yapılmıyor sana güvenimiz sonsuz zaten o yüzden aldık alın dedğin sistemi ama bi görüşsen firmayla bizim için

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,168
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri