Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

majorw0w

80+ Silver
Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.
Hocam 30 k olmuş beğeni 1 hafta çok dedin bence :D Yeni sistemi görmek istiyorum bağımlı oldum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep Çevik
Kartımdan para çekildi. Bankadan da teyit ettim. Ama İtopya'da sipariş gözükmüyor.Gece rahat uyumam için acil bir cevap bekliyoruz. 5000 TL şu devirde az para değil.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
Abdullah abi sadece ben bile değilim bunu yaşayan 10 kişilik grup olduk instada neredeyse ve kimse en ufak bir açıklama yapılmıyor sana güvenimiz sonsuz zaten o yüzden aldık alın dedğin sistemi ama bi görüşsen firmayla bizim için
Bende de aynı sıkinti Instagram @mekanik_tr benide gruba alirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu başlık nedir? abicim gerek yok böyle millete ana bacı kaymanıza adam senin paranın üstüne mi yatacak sisteme siparişin düşer düşmezse bana yaz hallederiz demiyor muyum benim sistemlerimde içiniz rahat olsun.
Abdullah abi aynı sorun bende de var sana ve itopya ya güveniyoruz zaten ama stok bitti onu nasıl çözücez

Mauro İcardi

80+ Bronze
Kartımdan para çekildi. Bankadan da teyit ettim. Ama İtopya'da sipariş gözüküyor.Gece rahat uyumam için acil bir cevap bekliyoruz. 5000 TL şu devirde az para değil.
Yarın siparişlerim kısmında gözükecektir.
Pazartesiye kadar gözükmezse müşteri temsilcileriyle iletişime geçin.
Hayırlı olsun.

DiaShadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem ÇITLAK
param havale ile çekildi ve sipariş gözüküyor ama ödeme bekleniyor diyor lütfen herkesin problemini çözelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay COŞKUN
Abi iyi akşamlar benim de siparişim sisteme düşmedi ve alırken tamamlanamadı diyip parayı kartımdan çekti .Seni uzun yıllardır takip ediyorum bize ses olur ve yardım edersin diye düşündüm cevap verirsen çok sevinirim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ALLAHIM YA arkadaşlar vücüdunuzun üsündeki organı kullanarak mesaj yazarmısınız

İTOPYA AYIP ETMİŞ sen ödediğin an zenbille inmeliydi çok ayıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
ALLAHIM YA arkadaşlar vücüdunuzun üsündeki organı kullanarak mesaj yazarmısınız

İTOPYA AYIP ETMİŞ sen ödediğin an zenbille inmeliydi çok ayıp
Dostum meseleyi anlamadan yorum yapmışsın, çok nadir bir azınlığa sipariş vermemize rağmen sadece para aktarıldı mail veya sistem üzerinden bir bilgilendirme yapılmaması tedirginliğe düşürüyor

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostlar azıcık sabredin ya.
Adamlar sizin paranızı alacak ve sistemi vermeyecek mi?
Azıcık sabır..

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Dostlar azıcık sabredin ya.
Adamlar sizin paranızı alacak ve sistemi vermeyecek mi?
Azıcık sabır..
Öyle bir şey demedik hocam itopyaya güvenmesek bu işin önplanında abdullah abi var ona güveniyoruz zaten ama yani gayet normal bir istek bence bizimkisi en ufak bir başarılı sipariş mesajı hakkımız bence

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Dostum meseleyi anlamadan yorum yapmışsın, çok nadir bir azınlığa sipariş vermemize rağmen sadece para aktarıldı mail veya sistem üzerinden bir bilgilendirme yapılmaması tedirginliğe düşürüyor

canım benim adam sana he paranı aldık die mailmi atsın yarın verilecek kargoya yada pazartesi

samet4747

80+ Platinum
Onaylanır bekle benim DA2 de hemen onaylandı ama 1 günde onaylananda oldu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,461
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom