berkay0711
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
evet kartımdan para çekildiKartınızdan para çekildi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konularda senin kadar ilgilenen birini görmedim Abdullah abi.
evet kartımdan para çekildiKartınızdan para çekildi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konularda senin kadar ilgilenen birini görmedim Abdullah abi.
Merak etmeyin yarın siparişlerim kısmında gözükecektir.evet kartımdan para çekildi
Test ediyorlar kasaları sonra çıkarıyorlar diye biliyorumHafta sonu kargocular çalışabiliyor diye biliyorum.
Ben yanlış anlamışımTest ediyorlar kasaları sonra çıkarıyorlar diye biliyorum
teşekkür ediyoruz abdullah abi sana güveniyorduk bu işe girerken zaten siteye olan güvenimizde senden kaynaklıydı ilgine minnettarızArkadaşlar belirttiğini bu grubunuza söyleyin [email protected] adresine durumlarını kısa öz anlatacak şekilde mail atsınlar bakacaklar konuştum.
İnşallahYarın siparişlerim kısmında gözükecektir.
Pazartesiye kadar gözükmezse müşteri temsilcileriyle iletişime geçin.
Hayırlı olsun.
O kadar göremek istiyosan ben yazim aynı msj korkma bukdar en iyi ucuz bilgisayar.com dan almadınÖyle bir şey demedik hocam itopyaya güvenmesek bu işin önplanında abdullah abi var ona güveniyoruz zaten ama yani gayet normal bir istek bence bizimkisi en ufak bir başarılı sipariş mesajı hakkımız bence
başlıgı düzeltteşekkür ediyoruz abdullah abi sana güveniyorduk bu işe girerken zaten siteye olan güvenimizde senden kaynaklıydı ilgine minnettarız
kanka bot olmalıKim bilir art arda kaç tane sipariş aldılar.
Abdullah abi 350 siparişinde alındığını söyledi hikayesinde.
Hepsini aynı anda nasıl onaylasınlar. Biraz bekleyin onaylarlar.
OLM kaç kişi reaksiyon vermiş .dKankam hemen firma suç atmayın onaylama 1-2 gün sürüyor daha beklemeden hemen burada rezil mezil yazmayın bunu yapınca siz rezil duruma düşüyorsunuz.
Ya he kanka hekardesım sen yorum yapmadan önce bi araştır ondan sonra gel yorum yap. Sitelerden 100k lık alışveriş yapsanda bu konuda bişe bilmediğini değiştirmiyor. Adamlar pazartesi ürünü kargoya vericeklerine dair söz vermişler 2 gün onay süresi ile bu mümkün mü ? bu şekilde bile olsa rezil olmalarını kanıtlıyor.