Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum
Abi şahsen ben hakkım olduğunu düşünüyorum ben kampanyadan zamaninda yararlandım benim sorunum değil onların berbat sunucuları kaç gündür arkadaşlarla uğraşıyoruz bunun için mi uğraşıyoruz yani yanlış anlama sitemim sana değil ama magduruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan

speedy027

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhsin Efe Hacıhaliloğlu
Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum
Abdullah abi bkz sipariş ettiğimizde hepimizde stok vardı ki siteye sürekli girmeye çalışan kişilerden biriyim 17:40'da işlem yaptım sipariş verdim stok bu saatten çok sonra bitti bize bir şekilde yardımcı olabilirsen çok seviniriz abi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Abi şahsen ben hakkım olduğunu düşünüyorum ben kampanyadan zamaninda yararlandım benim sorunum değil onların berbat sunucuları kaç gündür arkadaşlarla uğraşıyoruz bunun için mi uğraşıyoruz yani yanlış anlama sitemim sana değil ama magduruz
Birde biz bu fiyata nerde bulucaz başka pc alma şansım yok benim kusura bakmasınlar da resmen bizimle oynuyorlar yani evcilik mi bu ben 5k para yatiricam sonra geri vercekler benim bi hatam yokken

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
Abi 5:24 de sipariş verdim saat 6 da sipariş veren sistemi alıp ben alamsam ayıp olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
İlginden dolayı teşekkür ederiz fakat sistemin satışa çıkmasından itibaren almaya çalıştım ve ilk alanlardanım . Aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızda öyle . Para iadesi yerine sistemi alabilirsek gerçekten çok memnun oluruz .

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
O zaman sorun yoktur. Pazartesi sabahı içiniz rahat olsun diye ararsınız. Zaten pazartesi yola çıkarma sözleri var. Fazla beklemezsiniz
kardesım yazmıssın da suan ınstagramda 22 kişiyiz hepımızde aynı sorun var eger bu sistemin parası cekıldıyse bıze sıstemı vermek zorundalar nasıl para iadesi yada stok bitti derler neye göre çektiler parayı o zaman ?
Ayrıca çok şanslısınız pzt kargo sözleri var. Ben 14-15 gün beklemiştim DA-4 sistemi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödeme bilgisi gelmedi mi?
aynen cok sanslıyız kardesım pazartesı oldu bızım 22 kişinin parası cekıldı ama sıstem yok hala bıze cevap verıcekler maıl yoluyla musterı hızmetlerını aradık ama cevapda yok inşallah para iadesi stok bitti filan demezler
para cekıldıyse neye göre cektıler mecbur vermelerı lazım

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
kardesım yazmıssın da suan ınstagramda 22 kişiyiz hepımızde aynı sorun var eger bu sistemin parası cekıldıyse bıze sıstemı vermek zorundalar nasıl para iadesi yada stok bitti derler neye göre çektiler parayı o zaman ?

aynen cok sanslıyız kardesım pazartesı oldu bızım 22 kişinin parası cekıldı ama sıstem yok hala bıze cevap verıcekler maıl yoluyla musterı hızmetlerını aradık ama cevapda yok inşallah para iadesi stok bitti filan demezler
para cekıldıyse neye göre cektıler mecbur vermelerı lazım
Pazartesi bitmedi henüz. Ne yaşıyorsunuz anlamış değilim. Madem güvenmiyorsunuz siteye kimse silah zoruyla aldırmıyor. Hadi siteye güvenmiyorsunuz abdullah abiye neden güvenmiyorsunuz? Adam benim sistemlerimde içiniz rahat olsun diyor. Ama kime diyor anlayan yok

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Pazartesi bitmedi henüz. Ne yaşıyorsunuz anlamış değilim. Madem güvenmiyorsunuz siteye kimse silah zoruyla aldırmıyor. Hadi siteye güvenmiyorsunuz abdullah abiye neden güvenmiyorsunuz? Adam benim sistemlerimde içiniz rahat olsun diyor. Ama kime diyor anlayan yok
Hocam abdullah abiye karşı en ufak güvemediğimizi belirten bir şey yazılmış mı yukarıda bi baksan keşke derdimiz siteyle pazartesi bitmedi diyorsun ona da eyvallah da müşteri hizmetleri neden suratımıza telefon kapatıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman
İlginden dolayı teşekkür ederiz fakat sistemin satışa çıkmasından itibaren almaya çalıştım ve ilk alanlardanım . Aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızda öyle . Para iadesi yerine sistemi alabilirsek gerçekten çok memnun oluruz .

kardeşim sipariş gözükmüyor sadece karttan para çekildi

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
abdullah abıye guvenmıyoruz demedık ama abdullah abıde oyle yazınca ben ıyıce rahatsız olmaya basladım 350 kota vardı+20 daha ekledık demısler yoksada para ıadesı yapıcaklarmıs benım paramı cektılerse neden ıade yapıyorlar urunu versınler sonucta tuketıcı haklarına gore ben haklıyım sonucta 2 gundur para onlarda 2 gun napıldı bu parayla dıye sorarlar adama
zaten bızım abdullah abıye guvenımız olmasa almazdık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom