Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Pazartesi bitmedi henüz. Ne yaşıyorsunuz anlamış değilim. Madem güvenmiyorsunuz siteye kimse silah zoruyla aldırmıyor. Hadi siteye güvenmiyorsunuz abdullah abiye neden güvenmiyorsunuz? Adam benim sistemlerimde içiniz rahat olsun diyor. Ama kime diyor anlayan yok
Sitemimiz kesinlikle Abdullah Abiye değil . İtopyanın berbat sunucusuna . Videoyu bile izlemeden sipariş ettim . Birçok arkadaş böyle . Fakat siparişlerimde gözükmüyor sistem . Şimdi para iadesi olursa hem kampanyadan yararlanamayacağız hem de boş yere bu kadar uğraşmış olacağız

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Hocam abdullah abiye karşı en ufak güvemediğimizi belirten bir şey yazılmış mı yukarıda bi baksan keşke derdimiz siteyle pazartesi bitmedi diyorsun ona da eyvallah da müşteri hizmetleri neden suratımıza telefon kapatıyor ?
Müşteri hizmetleriyle ben bir sorun yaşamadığımdan bir şey diyemiycem. Ama bu konudamıydı bilmiyorum abdullah abi içiniz rahat olsun demişti bir konuda. Daha 1 iş günü olmadı ve bu parayı çekip siparişi göstermeme olayı bazı sitelerde de oluyor ve başıma da çok geldi. Ama siparişlerimde geldi. İtopyayı savunmuyorm ben zaten sadece abdullah abiye güvenin diyorum. 15 gün DA-4 beklemiş biri olarak

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal edecek.
Abi güzel yazmışsında bizim paramız neye gore 2 gundur cekıldı valla ben sistemi istiyorum
Abi sana guvenıyoruz bızı magdur etmesınler sıstemı versınler

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Sitemimiz kesinlikle Abdullah Abiye değil . İtopyanın berbat sunucusuna . Videoyu bile izlemeden sipariş ettim . Birçok arkadaş böyle . Fakat siparişlerimde gözükmüyor sistem . Şimdi para iadesi olursa hem kampanyadan yararlanamayacağız hem de boş yere bu kadar uğraşmış olacağız
Doğrudur hocam itopya savunmuyorum zaten umarım öyle bir şey olmaz

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Müşteri hizmetleriyle ben bir sorun yaşamadığımdan bir şey diyemiycem. Ama bu konudamıydı bilmiyorum abdullah abi içiniz rahat olsun demişti bir konuda. Daha 1 iş günü olmadı ve bu parayı çekip siparişi göstermeme olayı bazı sitelerde de oluyor ve başıma da çok geldi. Ama siparişlerimde geldi. İtopyayı savunmuyorm ben zaten sadece abdullah abiye güvenin diyorum. 15 gün DA-4 beklemiş biri olarak
ama şuanda parası cekılıpte kota dısı kalanların para ıadesı yapılacakmıs boyle olursa hıc ıyı olmaz ben ısrarcı olucam bu konuda

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
ama şuanda parası cekılıpte kota dısı kalanların para ıadesı yapılacakmıs boyle olursa hıc ıyı olmaz ben ısrarcı olucam bu konuda
Olun sonuna kadar. Bu kadar saçmalamalarını beklemiyordum. Sistemleri gönderirler diye dşünüyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
%100 müşteri memmuniyeti bu şekilde mi işliyor ? Berbat sunucularından kaynaklı bir sorun yüzünden para iadesi mi ? Sistemi stoktayken almaya çalışmamıza rağmen itopyanın hatası yüzünden bu durumdayız

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş
@Abdullah Hacıgül abi limite takılma gibi bir sorun olamaz ki biz sen videoyu yükler yüklemez siteye girip ilk alanlarız. 3dSecure şifresini girdikten sonra sayfa çöktü sipariş alınamadı. Bu bizlik bir durum değil ki. Lütfen konuş bizede sistemlerimizi yollasınlar.

Lynkox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Ağkurt
Abi sana güveniyoruz sen araya girersen bu iş çözülür, bizi mağdur etmeyeceğine inanıyoruz.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
%100 müşteri memmuniyeti bu şekilde mi işliyor ? Berbat sunucularından kaynaklı bir sorun yüzünden para iadesi mi ? Sistemi stoktayken almaya çalışmamıza rağmen itopyanın hatası yüzünden bu durumdayız
%100 Müşteri memnuniyetinde amazondan başkası hikaye

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Abi cidden arayip söveceğim ama böyle Siteye kuruma bu ne kadar berbat bir durum ya benim acil bilgisayara ihtiyacim var online derslerim aksiyor ancak bu yapilan cidden berbat ötesi bir şey bakin ben satin aldigimdan 30 dk sonra stok bitti ben stok varken direk aldim sistemi ben şahsen bu Şirkete hakkimi helal etmiyorum Allah belasini versin böyle sitesinin de sunucusununda yüzümüz gülmüyor....

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom