Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
İtopya güvenilir bir firma fakat tek eksi yanı sipariş verildikten sonra hiçbir bilgilendirme vs bir şey yapılmadığı için arkadaşta öyle düşünmüş gayet normal ki ilk defa alışveriş yapıyorsa buradan sıkma canını hazırlarlar sistemi :)
Doğrudur hocam. Başlığı açtığımda bana ve diğer arkadaşlara bu ne sabırszılık,beyninizle düşünün tarzında yorum yapan arkadaşlara ithafen bir güncelleme yapayım. 28.12.2020 Pazartesi 12.07 itibarıyla hala sipariş oluşmadı hala herhangi bir bildirim yok ve müşteri hizmetleri suratımıza kapatıyor :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Doğrudur hocam. Başlığı açtığımda bana ve diğer arkadaşlara bu ne sabırszılık,beyninizle düşünün tarzında yorum yapan arkadaşlara ithafen bir güncelleme yapayım. 28.12.2020 Pazartesi 12.07 itibarıyla hala sipariş oluşmadı hala herhangi bir bildirim yok ve müşteri hizmetleri suratımıza kapatıyor :).
Abdullah abinin bize yardımcı olması lazım . İtopyanın bize geri dönüş yapmaya niyeti yok maalesef .

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman
@Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
DA-MD2 Sistemini bugün çıktıktan sonra sipariş ettim fakat karttan para çekilmesine rağmen sipariş itopya tarafından onaylanmadı sebebi nedir bu durumun
Evet arkadaşlar bende de aynı sorun var itopya çok ilgisiz bu duruma ucundan bi bolgilendirdiler başka da bi hareket yok...

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum
İlgine sonsuz teşekkürler abi fakat biz sipariş verirken stok mevcuttu umarım sistemlerimiz gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
@Abdullah Hacıgül abi yalnız biz sistemden kaynaklı sorun yaşadık. Sistemlerin bize verilmesini istiyoruz. Bu sorunu senden başkası çözemez. Sana güveniyoruz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,691
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom