İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İtopya güvenilir bir firma fakat tek eksi yanı sipariş verildikten sonra hiçbir bilgilendirme vs bir şey yapılmadığı için arkadaşta öyle düşünmüş gayet normal ki ilk defa alışveriş yapıyorsa buradan sıkma canını hazırlarlar sistemi :)
Doğrudur hocam. Başlığı açtığımda bana ve diğer arkadaşlara bu ne sabırszılık,beyninizle düşünün tarzında yorum yapan arkadaşlara ithafen bir güncelleme yapayım. 28.12.2020 Pazartesi 12.07 itibarıyla hala sipariş oluşmadı hala herhangi bir bildirim yok ve müşteri hizmetleri suratımıza kapatıyor :).

Doğrudur hocam. Başlığı açtığımda bana ve diğer arkadaşlara bu ne sabırszılık,beyninizle düşünün tarzında yorum yapan arkadaşlara ithafen bir güncelleme yapayım. 28.12.2020 Pazartesi 12.07 itibarıyla hala sipariş oluşmadı hala herhangi bir bildirim yok ve müşteri hizmetleri suratımıza kapatıyor :).
Abdullah abinin bize yardımcı olması lazım . İtopyanın bize geri dönüş yapmaya niyeti yok maalesef .

@Abdullah Hacıgül

Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum

Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum
İlgine sonsuz teşekkürler abi fakat biz sipariş verirken stok mevcuttu umarım sistemlerimiz gelir.

@Abdullah Hacıgül abi yalnız biz sistemden kaynaklı sorun yaşadık. Sistemlerin bize verilmesini istiyoruz. Bu sorunu senden başkası çözemez. Sana güveniyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri