Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Param iki gündür rehin. Eğer bu sipariş iptal olursa paramı işlettiklerini düşüneceğim.Param iade olsa dahi rehin kaldığı süre boyunca hukuki işlemlere başvuracağım. Umarım hemen iletişime geçerler.İstanbul bilişim olayı emsal olduğu için firmanın başı her türlü ağrıyacak.Burdan bu işte sözü geçen herkese sesleniyorum.Acilen bu iş cozulmeli.Yoksa araya yılbaşı girecek.O zaman bu mağdur olan 25-30 kişiyi toplayıp bu hesabı soracağım.
knk merak etme sen verirler kargoya sadece güncellemiyolar sipriş durumunu o yüzden belki senin kasa montajlandı kargoya verilcek bekliyolar belki firmayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ne zırvalıyorsun senn???? Daha pazartesi bitmedi. Tatil günü ürün alıp 2 gündür hiçbirşey yapılmadı demek iyi kafa bu arada. Tamam İtopya kötü fakat sende boş karaliyorsun.
+1

ayrıca sokağa çıkma yasağı var adamlar nasıl yapsın yani

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
knk merak etme sen verirler kargoya sadece güncellemiyolar sipriş durumunu o yüzden belki senin kasa montajlandı kargoya verilcek bekliyolar belki firmayı

+1
beyler tamam uzatmayalım abdullah abi yaptı gerekli açıklamayı bırkaın adam işini yapsın kendisinden açıklama bekleyeceğiz bu saatten sonra.

EndLess?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sefa aktürk
Hocam abdullah abiye karşı en ufak güvemediğimizi belirten bir şey yazılmış mı yukarıda bi baksan keşke derdimiz siteyle pazartesi bitmedi diyorsun ona da eyvallah da müşteri hizmetleri neden suratımıza telefon kapatıyor ?
ya abdulah abiye güvenemdim bişey yamışmıyım diyosun o onalma geliyor bu adam bu siteyle çalışıyor sende alıyosun siteyi kötülünce abdulah abiye de güvenmiyon ozamn bidurun ya bukdar ağlıcaksanız keşke almasıydınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep Çevik
Kardeşim ne zırvalıyorsun senn???? Daha pazartesi bitmedi. Tatil günü ürün alıp 2 gündür hiçbirşey yapılmadı demek iyi kafa bu arada. Tamam İtopya kötü fakat sende boş karaliyorsun.
Yaşadığım stress bana yeter. Bir gram dahi savunmayın. Saatlerdir cozemiyorsa böyle firma olmaz olsun.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yaşadığım stress bana yeter. Bir gram dahi savunmayın. Saatlerdir cozemiyorsa böyle firma olmaz olsun.
Müşteri hizmwtlerinde sonuna kadar katılıyorum çok haklısın fakat 2 gün dediğin 2 tatil günü. Bu konuda haksızlık ediyorsun. ..dD:d

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep Çevik
Tatil diye bir şey mi var ? Haftanın 7 günü çalışıyoruz. Sokağa çıkma yasağı olsa da firmalar İSTEDİKLERİ GİBİ İZİN ALABİLİYOR VALİLİKTEN.İsteyen her türlü çalışır.Ayrıca müşteri hizmetleri evden de çalışabilir.Koskoca firma. Adam akıllı bilgilendirme yapsa yine sesimiz cikmaz. Şu an İstanbul'daki arkadaşım mağazaya gidip soracak. Kem küm ederlerse ne para ne sistem umrumda değil. Direk hukuki işlem başlatacağım. Yıllardır internet siparişi veririm.On binlerce liralık alışverişim var. 1000 parçaya yakın ürün söyledim. Böyle rezalet görmedim.

Mauro İcardi

80+ Bronze
ya abdulah abiye güvenemdim bişey yamışmıyım diyosun o onalma geliyor bu adam bu siteyle çalışıyor sende alıyosun siteyi kötülünce abdulah abiye de güvenmiyon ozamn bidurun ya bukdar ağlıcaksanız keşke almasıydınız
Ne alaka Abdullah abiyle site?
Siteye güvenmemek başka, Abdullah abiye güvenmemek başka.
Adamlar haklı sistemlerin parası çekiliyor,
sistemler kargolanmıyor + müşteri temsilcileri ilgilenmiyor telefonları kapatıyor.
Şimdi siz diyorsunuz ki almayın bu mükemmel sistemi ve ağlamayın.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tatil diye bir şey mi var ? Haftanın 7 günü çalışıyoruz. Sokağa çıkma yasağı olsa da firmalar İSTEDİKLERİ GİBİ İZİN ALABİLİYOR VALİLİKTEN.İsteyen her türlü çalışır.Ayrıca müşteri hizmetleri evden de çalışabilir.Koskoca firma. Adam akıllı bilgilendirme yapsa yine sesimiz cikmaz. Şu an İstanbul'daki arkadaşım mağazaya gidip soracak. Kem küm ederlerse ne para ne sistem umrumda değil. Direk hukuki işlem başlatacağım. Yıllardır internet siparişi veririm.On binlerce liralık alışverişim var. 1000 parçaya yakın ürün söyledim. Böyle rezalet görmedim.
Haftasonunda 2 gün beklemişsin ve böyle rezalet görmemişsin. HAFTASONU 2 gün beklemişsin normal bir durum olarak. Böyle bir rezalet yok gerçekten.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Müşteri hizmwtlerinde sonuna kadar katılıyorum çok haklısın fakat 2 gün dediğin 2 tatil günü. Bu konuda haksızlık ediyorsun. ..dD:d
canım kardeşim benim olay 2 gun degıl kargonun gelmemesı degıl
insanlar diyor ki paramız cekıldı ama sistemde sıparıs gozukmuyor dıyorlar yanı dıyorlar kı sistemi vericeksek verıcez vermıceksek vermıcez desınler dıyor acıkcası ve bunu dıyen 22 kişi filan biz herturlu haklı oldugumuzu dusunuyorum sonuta sistem verilmiyorsa parayı neden cektıler dıye sorarlar adama anladın mı ?
NOT: Burda insanlar Abdullah Hacıgül suçlamıyor sadece fırmaya sınırlenıyor ınsanlar ve Abdullah Hacıgülden çözüm bulmasını istiyor konu bu kadar basit.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
canım kardeşim benim olay 2 gun degıl kargonun gelmemesı degıl
insanlar diyor ki paramız cekıldı ama sistemde sıparıs gozukmuyor dıyorlar yanı dıyorlar kı sistemi vericeksek verıcez vermıceksek vermıcez desınler dıyor acıkcası ve bunu dıyen 22 kişi filan biz herturlu haklı oldugumuzu dusunuyorum sonuta sistem verilmiyorsa parayı neden cektıler dıye sorarlar adama anladın mı ?
NOT: Burda insanlar Abdullah Hacıgül suçlamıyor sadece fırmaya sınırlenıyor ınsanlar ve Abdullah Hacıgülden çözüm bulmasını istiyor konu bu kadar basit.
Haklısınız telaşınızı anlıyorum. Sorununuz en kısa sürede çözülür umarım. Yüksek ihtimal sorun olmayacak içinizi rahat tutun. 😘

EndLess?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sefa aktürk
Ne alaka Abdullah abiyle site?
Siteye güvenmemek başka, Abdullah abiye güvenmemek başka.
Adamlar haklı sistemlerin parası çekiliyor,
sistemler kargolanmıyor + müşteri temsilcileri ilgilenmiyor telefonları kapatıyor.
Şimdi siz diyorsunuz ki almayın bu mükemmel sistemi ve ağlamayın.
ben itopya mükelek kesin ordan alın en iyi yer orası demiyorum açıkcası %100 müşteri memuniyetinede inanmıyorum o sayıları değiştirebiliyolar ama şu varki adamlar kaç gündür ağlıyo yok sistemim gelmedi yok bildirim atmadı böyle oldu şöyle oldu ama hafta sonu ve karantina varken yazıyolar bunu daha sistem kurlumu testi yapıldımı onu bilmiyoz itopya kargoya pazartesi vercez demesine rağmen adamlar ısrar ediyo 13 sayfa olmuş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom