İtopya stok sorunu

Ayat

80+
Reaksiyon skoru
29
beyler ben pc almayı düşünüyorum fakat internetten sipariş vermek istemiyorum çünkü yorumlarda 1 ay gelmeyen varmış bende direk cuma günü tekoquuenin stokları olduğu zaman itopyanın mağazasına gitsem direk aynı fiyata alabilir miyim ? Yada internetten spariş verip mağazasından alabilir miyim?

Benimki Hafta sonu dahil demiyorum 6-7 Günde geldi.

GAMEBOOSTER GB-G3605B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa
22/04/2020 18:55:43 Tarihli siparişim 6-7 Günde geldi. 3-4 Günde kargoya verildi.
Hangi sistem ve hangi şehirdesin reis bide ne zaman spariş verdiğini söylersen çok iyi olur

22/04/2020 18:55:43 Tarihli siparişim 6-7 Günde geldi. 3-4 Günde kargoya verildi.
Eyw reis
Post automatically merged:

Reis boş kasadan mı bahsediyosun

beyler ben PC almayı düşünüyorum fakat internetten sipariş vermek istemiyorum çünkü yorumlarda 1 ay gelmeyen varmış bende direk cuma günü tekoquuenin stokları olduğu zaman itopyanın mağazasına gitsem direk aynı fiyata alabilir miyim ? Yada internetten spariş verip mağazasından alabilir miyim?
itopyanın mağazası kapalı diye biliyorum

Kasalarda bazen stok fanlar gelmiyor kasanın fanları

beyler ben PC almayı düşünüyorum fakat internetten sipariş vermek istemiyorum çünkü yorumlarda 1 ay gelmeyen varmış bende direk cuma günü tekoquuenin stokları olduğu zaman itopyanın mağazasına gitsem direk aynı fiyata alabilir miyim ? Yada internetten spariş verip mağazasından alabilir miyim?
mağazaları kapalı dostum

Geri